Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

To KKE για Χρυσή Αυγή και αγρότες


3 σχόλια:

Unknown είπε...

ΤΙ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ;;;
ΑΚΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...


Όταν υπάρχουν κόμματα, παρατάξεις, συντεχνίες , που αναλώνονται σε μεγαλοστομίες για τα δικαιώματα των παράνομων μεταναστών και τα εξισώνουν ισοπεδωτικά με την εξαθλίωση των ντόπιων ιθαγενών .

Όταν αυτοί οι ίδιοι που τους καλούν να συμπαρασταθούν ανθρωπιστικά στους εξαθλιωμένους μετανάστες συνειδητοποιήσουν ότι αυτούς που καλούν είναι οι φτωχοί για να μοιράσουν την φτώχια τους.

Όταν οι διοργανωτές των απεργιών συνειδητοποιήσουν ότι ζητούν απεργιακές θυσίες από τους φτωχούς εργάτες για ποινικά διωκόμενες πράξεις των εργοδοτών τους αλλά χωρίς ποτέ να κινούν τις αυτόφωρες διαδικασίες της δικαιοσύνης (με δικό τους οικονομικό κόστος) βαυκαλιζόμενοι ότι τα προβλήματα λύνονται μόνο μόνο με αγώνες – θυσίες και επαναστατική γυμναστική.

Τότε θα συνειδητοποιήσουν γιατί υπάρχει η Χρυσή Αυγή. Γιατί όλα αυτά τα φασιστοειδή θα βρίσκουν πρόσφορα και ευήκοα ώτα σε αυτούς που τους πνίγει το δίκαιο και θέλουν άμεσες και δίκαιες λύσεις.

Μάλλον η αναθεώρηση των ενεργειών αυτών που θέλουν να υπερασπίζονται τα δίκια του φτωχού θα έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει αντί να ψάχνουν να βρουν στους ανεμόμυλους του Δον Κιχώτη το τι φταίει και ο λόγος τους δεν εισακούετε….

Εκτός και αν ο σκοπός τους είναι το διαίρε και βασίλευε εξυπηρετώντας το σύστημα που υποτίθεται πολεμούν.

Ανώνυμος είπε...

φιλοι αγροτες...μονο εμεις μπορουμε να σας βοηθησουμε. θα σας διορισουμε στο ριζοσπαστη. μην αφηνετε αλλους να σας στηριξουν