Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Παραλίγο ξύλο στο ΠΑΣΟΚ πριν από το συνέδριο!


Σκηνές απείρου κάλλους...
Στα χέρια παραλίγο να πιαστούν οι γραμματείς της Νότιας Αθήνας και του Πειραιά ΠΑΣΟΚ, κ.κ. Σωτηρόπουλος και Αξαρλής, με το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, κ. Γρηγόρη Φελώνη. 
Οι τρεις άνδρες είχαν συνάντηση, με θέματα τα διαδικαστικά προβλήματα που έχουν προκύψει εν όψει του συνεδρίου, παρουσία των κ.κ. Πάρη Κουκουλόπουλου, Γιάννη Σουλαδάκη και Κώστα Πανταζή.

Οι δύο γραμματείς, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητούσαν περισσότερες κάλπες και μεγαλύτερη εκπροσώπηση στο επικείμενο συνέδριο. Τα αίματα άναψαν, όταν ο κ. Φελώνης αντέδρασε και ζήτησε να υπάρχουν αλλαγές πέραν των προβλεπομένων.

Οι παριστάμενοι ύψωσαν τον τόνο της φωνής τους και ο κ. Φελώνης ακούστηκε να τους αποκαλεί "αλήτες". Τότε, οι κ.κ. Σωτηρόπουλος και Αξαρλής σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους και προσπάθησαν να χειροδικήσουν κατά του κ. Φελώνη. Μάλιστα, του φώναζαν: "Πάρε πίσω αυτό που είπες!". Το ό,τι δεν πιάστηκαν στα χέρια, οφείλεται... στο τραπέζι που τους χώριζε και στην επέμβαση των κ.κ. Κουκουλόπουλου και Πανταζή.

Πάντως, το περιστατικό αυτό είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Ιπποκράτους σε επίπεδο μεσαίων στελεχών.

Οι διαδικασίες του συνεδρίου καθυστερούν, οι διαμαρτυρίες για αδιαφανείς επιλογές αυξάνονται και τα γραφειοκρατικά προσκόμματα δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα στην οργάνωση του κρίσιμου συνεδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: