Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Συλλαλητήριο για την παραμονή του Πανεπιστημίου στη Λιβαδειά


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την αναβάθμιση έπρεπε να την κάνετε πριν κύριοι . Γιατί ένα αναβαθμισμένο Πανεπιστήμιο δεν θα έκλεινε! Τώρα τι κροκοδείλια δάκρυα είναι αυτά; Για να πείτε ότι εμείς κάναμε το συλλαλητήριο και άρα και το καθήκον μας; Τα πανεπιστήμια δεν κρατιούνται με διαδηλώσεις! Πολύ αργά

Ανώνυμος είπε...

Λέω........, μήπως, η όποια αντίδραση για την παραμονή του πανεπιστημιακού τμήματος στην Πόλη μας, δεν έπρεπε να συμπέσει με την προγραμματισμένη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΉ ΑΠΕΡΓΊΑ. Εκτός, αν όλα γίνονται για την τιμή των όπλων, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός.

βοιωτός είπε...

3.42
Σωστά, αυτό πού το πάς;

Ανώνυμος είπε...

Λέω.......μήπως να τελειώνουμε με τους άχρηστους; Υπάρχει κανένας χρήσιμος που θέλει να προσφέρει μέσω αξιώματος σ αυτήν την πόλη και όχι μόνο στον εαυτό του, στους δικούς του, στους γελοίους αυλοκόλακές του? Λέω....μήπως

Υπνοβάτης είπε...

Αγαπητέ Βοιωτέ,
διερωτώμαι αν θα διαδηλώσει και η "ευπώλητη" στους εκάστοτε "ποικιλόχρωμους" δημάρχους Αριστερά.

βοιωτός είπε...

3.54
Λέτετ πολλά και σοφά. Αυτό που λέτε θα γίνει. Οι άχρηστοι κι ιδιοτελέις μετρούν αντίστροφα. Απλώς περιμένουμε το τέλος του κακοπαιγμένου έργου της 30ετίας.

βοιωτός είπε...

4.07
Υπνοβάτη
νομίζω ότι μετά τις επαφές του Τσίπρα στα στέιτς αλλά και στην Αθήνα (Ρούμπιν) μπορoύμε και επισήμως πλέον να γράφουμε aristera.
Ομως δεν έχω πληροφόρηση για τη διαδήλωση στη Λιβαδειά...