Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Μελέτη του Δημητρίου Παναγιωτόπουλου για το Πανεπιστήμιο Στερεάς

Μελέτη που φέρει στο φως ενδιαφέροντα στοιχεία για τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας απέστειλε στη viotia o Δημήτριος Π. Παναγιωτόπουλος, Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών. Δείτε.

Μελέτη του Δημητρίου Παναγιωτόπουλου για το Πανεπιστήμιο Στερεάς

10 σχόλια:

εωσφόρος είπε...

"Εκεί όπου σήμερα καίνε βιβλία μια μέρα θα κάψουν ανθρώπους" (παλιά ρήση σοφού ανδρός)

Ανώνυμος είπε...

τι μου λετε;

Ανώνυμος είπε...

τι να πει κανείς για την αμορφωσιά των βολεμένων;

Ανώνυμος είπε...

ρε συ βοιωτέ μήπως εκτος από τους υβριστές να κόβεις και τους αμόρφωτους , τους γελοίους και τους βλάκες? έλεος ! τι φταιμε οι υπόλοιποι να διαβάζουμε τα θλιβερά κατάλοιπα της υποκουλτούρας που σίγουρα εξυπηρετούν συμφέροντα στρεφόμενοι κατά του πανεπιστημίου;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΩΠΑΪΔΑ, ΜΕΣΩ ...ΔΕΛΦΩΝ!

βοιωτός είπε...

10.46
Μα είναι σημαντική αρτηρία η Αθηνών Λιβαδειάς Δελφών. Για σας φαίνεται παράξενο;
Αλλα είναι τα προβλήματα.

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ. ΟΤΑΝ ΗΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ: ΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΥΣ. ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ...ΞΕΝΟΥΣ ΞΕΝΑΓΟΥΣ. ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ...ΜΑΘΑΙΝΩ. ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΙΤΕΑ Ή ΓΥΡΙΖΩ ΑΡΑΧΩΒΑ. ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΑ "ΜΑΓΑΖΑ".

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑΚΟ. ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΕΝΑ ΤΕΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.Ή ΠΕΝΤΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. Η ΔΕΚΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ. Η ΜΙΑ ΚΕΝΤΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ. Η ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΟΡΜΟΥΝ. Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΛΙΩΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ.Η ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ.

Μέτοικος είπε...

Διάβάζοντας διαγωνίως την ...μελέτη του κου Καθηγητή (πρόκειται βεβαίως περί έκθεσης/αναφοράς και όχι μελέτης) η ματιά μου στάθηκε στην εξής φράση: "στους άξονες του ομόκυκλου τριγώνου". Αντιλαμβάνεστε, τώρα, για ποιο λόγο το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδος δεν είχε την παραμικρή ελπίδα επιβίωσης; Γιατί στελέχη του όπως ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών του ανοητολογούν κατά τέτοιο τρόπο σε μια υποτιθέμενη "έγκυρη μελέτη" βιωσιμότητας του Πανεπιστημίου.

βοιωτός είπε...

Μέτοικε βγάζει μάτι το ομόκυκλο τρίγωνο αλλά είναι προφανώς lapsus calami. Η μελέτη του κ. Παπαγιωτόπουλου έχει κι άλλα σημαντικότερα προβλήματα για ένα εκ των οποίων θα γράψω κάτι αύριο.