Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Στον υπουργό Παιδείας και έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο

Ραντεβού τη Δευτέρα με τον υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο φέρεται να έχουν κλείσει τοπικοί παράγοντες για να εκθέσουν για μια ακόμη φορά τα επιχειρήματα για την ανάγκη διατήρησης του πανεπιστημιακού τμήματος στη Λιβαδειά. Για την Τρίτη το απόγευμα μετατίθετια η ΄συγκληση του έκτακτου διευρυμένου Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς για να αποφασιστούν περαιτέρω κινητοποιήσεις.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι λες βρε παιδί μου,,,μεγάλα μπόγια...

Ανώνυμος είπε...

Αποχαιρέτα το το Πανεπιστήμιο που χάνεις...

Ανώνυμος είπε...

να σοβαρευτούμε λίγο κάποια στιγμή; ποιό πανεπιστήμιο; το ανύπαρκτο; μήπως να σκεφθούν οι ειδικοί(?) κάποια άλλη αναπτυξιακή λύση για τη Λιβαδειά; με θίγει σαν φορολογούμενο πολίτη η λογική της ανάπτυξης(!) της πόλης, μέσα από την εγκατάσταση φοιτητών και άρα εισροής χρημάτων.... είναι επιχείρημα άσχετων και άρα επικίνδυνων "ειδικών" .... να δούμε κάποια στιγμή το δάσος και όχι το δέντρο... με τέτοιες κοντόφθαλμες λογικές πώς να πάμε μπροστά ??????????

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΣΤΟΜ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ, ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΤΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΓΙΑΤΙ, ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΜΑΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ, ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΙ ΟΧΙ Η ΚΟΙΝΩΝΝΙΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΕς ΤΙς ΚΟΡΩΝΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΦΕΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το να κλείσει είναι "κηδεία" .
Το να γίνει όπως πρέπει είναι "δημιουργία".
Αυτό για όσους θάβουν εύκολα ό,τι δεν μπορούν και δεν θέλουν να φτιάξουν.
Και για όσους είναι τουλάχιστον αφελείς, γιατί βλέπουν το αποτέλεσμα της καταστροφικής αδιαφορίας και λένε καλά κάνουν και το κλείνουν. Αντί να πουν φτιάξτε το σωστά. Δημιουργήστε, μην γκρεμίζετε,άμα σας νοιάζει!!!
Άντε γιατί πλήθυναν οι χρήσιμοι ηλίθιοι σ αυτην την ρημαγμένη χώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

επειδή ανήκω στους "χρήσιμους ηλίθιους" και άρα πολέμιος της μέχρι τώρα λογικής ίδρυσης και λειτουργίας των πανεπιστημίων στη χώρα, έχω να κάνω την εξής παρατήρηση: κάποιοι, οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους 'ειδικούς', ας κάνουν τον κόπο να δουν-έστω και μέσω στατιστικών και ιστορίας, πως λειτουργεί το σύστημα ανώτατης εκπαίδευσης σε όλη την ευρώπη. με ποιά κριτήρια έχουν ιδρυθεί τα πανεπιστήμια και με ποιές λογικές λειτουργούν. και ας μας απαντήσει ο πολυπράγμων φίλος 1:06, α)σε τι συμπίπτει και σε τι διαφέρει το ισχύον σήστημα στην ελλάδα, και β)αν υπάρχει παρόμοιο προηγούμενο σε όλο τον κόσμο. κατά τα άλλα, λογικές του τύπου 'Δημιουργήστε, μην γκρεμίζετε,άμα σας νοιάζει',είναι χρήσιμες για συζητήσεις φιλοσοφικού ενδιαφέροντος, όχι όμως για ορθολογικές λύσεις......

Ανώνυμος είπε...

Μπα! Είχε και Πανεπιστήμιο η Λιβαδειά. Σώπα ρε παιδί μου! Επρεπε να φύγει για να το πάρουμε χαμπάρι?

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα?? Πώς θα ζήσουν τα "κοράκια" που ενοικίαζαν κάτι τρύπες για 300 και 400€. Ανάλγητο κράτος..