Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Να παραιτηθεί ο Παπαγγελής ή όχι

Η απειλή του δημάρχου Λεβαδέων Ν. Παπαγγελή για παραίτηση του ιδίου και του Δημοτικού Συμβουλίου στην περίπτωση που καταργηθεί το πανεπιστημιακό τμήμα στη Λιβαδειά συναντά αντιδράσεις ακόμη και εντός της δημοτικής πλειοψηφίας καθώς δημοτικοί σύμβουλοι φέρονται να μην αποδέχονται τέτοιο ενδεχόμενο για τον εαυτό τους. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν άλλοι που προτρέπουν προς την κατεύθυνση της παραίτησης του δημάρχου προκειμένου να ασκηθεί πίεση στο υπουργείο Παιδείας. Οι πολίτες δεν έχουν φυσικά ερωτηθεί ούτε έχουν επίσημα ενημερωθεί για τα καταιγισμό των γεγονότων σχετικά με τις τοπικές πολιτικές πρωτοβουλίες για το Πανεπιστήμιο Στερεάς ή έχουν στρεβλά ενημερωθεί κάτω από το παραμορφωτικό πρίσμα των πολιτικών παιχνιδιών διαφόρων ανόητων που δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης. Η viotia θα διατυπώσει ευθαρσώς την άποψή της για την παραίτηση του Παπαγγελή -όπως κάνει πάντα και με αυστηρό γνώμονα τα συμφέροντα της Λιβαδειάς και μόνον. Ομως εξίσου ενδιαφέρον θα ήταν να λάβουμε μια ενδεικτική άποψη των πολιτών. Γι αυτό η viotia αναρτά ηλεκτρονική δημοσκόπηση*. Δείτε και ψηφίστε πάνω αριστερά.


*Η ηλεκτρονική δημοσκόπηση  σε καμία περίπτωση δεν είναι επιστημονική έρευνα και μοναδικό στόχο έχει να αποτυπώσει τη γνώμη όσων εκ των επισκεπτών της viotia επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή. 

12 σχόλια:

Νέοι είπε...

"...συνέχεια μου έρχεσαι από πίσω
δεν έχω πια το σάλιο να σε φτύσω
πως γίνεται στον έναν παλαβιάρη
εξηγησέ μου
κουτόχορτο χιλιάδες να βοσκάν..."
έλεγε ο αείμνηστος Νικόλας Άσιμος.

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς σχόλια

Μία διαδήλωση δέκα μικρόφωνα
και τα μεγάφωνα στη διαπασών
χιλιάδες δίποδα με μαγνητόφωνα
κι έχουν λουστεί με την ίδια λοσιόν
ξεπουληθήκαμε στο γιουσουρούμ
για ένα κουστούμ, για ένα κουστούμ
κι ο εαυτούλης σας πέταξε βζούμ
ταρατατατζούμ, ταρατατατζούμ.

Άσιμος επίσης

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αν παραιτηθεί ο Παπαγγελής, στο Υπουργείο θα αγχωθούν φοβερά!!Μιλάμε για μεγάλη πίεση που θα ασκηθεί....

Ανώνυμος είπε...

Αν το είπε μπράβο του!

Ανώνυμος είπε...

Είτε παραιτηθεί είτε όχι ανυπαρκτος είναι ...

Ανώνυμος είπε...

Σωπα ρε

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν χιλλιαδες λογοι που θα πρεπε να εχει ηδη παραιτηθει ο Παπαγγελης.

Ανώνυμος είπε...

Παραιτείται ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ... ξεκινούν
οι αγρότες......

Ανώνυμος είπε...

μάθαμε ότι έχουμε Πανεπιστήμιο μάθαμε ότι έχουμε και δήμαρχο...

Ανώνυμος είπε...

EΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΚΑΝΤΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΑΛΒΑ!!!!!ΠΑΚ!!!ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ ΟΥΣΤ ΑΠ"ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΟΔΗΜΟΣ ΛΕΒΔΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ "ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΕΤΥΡΒΑΖΕ".ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ,ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ.ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΝΕΚΡΗ ΠΟΛΗ,ΣΕ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ !!ΜΟΝΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ . ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗΝ ΠΑΣΙΕΤΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ . ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ( 5 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ )ΚΑΙ 6 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ . ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΦΕ ΜΠΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΕΦΕ . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ !!!!!!!