Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Για την επίσκεψη Τσίπρα στη Βοιωτία1

Παραπονείται για τη μη έγκαιρη κάλυψη από τη viotia της επίσκεψης Τσίπρα στον Ορχομενό ο αναγνώστης μας Σ.Ρ. Η viotia θα παντήσει σε ξεχωριστή ανάρτηση. Δείτε την επιστολή.


"Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά,
ίσως να πρόλαβα τις ειδησιογραφικές εξελίξεις στο blog σας ή ίσως να μην έχω καταλάβει το "ωράριο" λειτουργίας της!
Εντυπωσιάζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία ανάρτηση σχετικά με την επίσκεψη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στα μέρη μας (Ορχομενός) καθώς και των δηλώσεών του στο blog σας!!!
Θέλω να πιστεύω ότι μάλλον οφείλετε στη δική μου βιασύνη και όχι στην "επιλεκτική" ενημέρωση από πλευράς σας, δείγμα το οποίο έως τώρα δεν έχετε δώσει.
Είναι οξύμωρο να υπάρχει εκτεταμένο φωτορεπορτάζ ή απλό ρεπορτάζ από διάφορες τοπικές εκδηλώσεις (σωστά βέβαια υπάρχει) και ένα εξίσου σημαντικό γεγονός να μην αναφέρεται καν.
Ευελπιστώ ότι σύντομα θα με διαψεύσετε!
Σας ευχαριστώ γιά το χρόνο σας και γιά τη φιλοξενία σας.
Φιλικά
Σ.Ρ."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για τον ΣΥΡΙΖΑ ....σου στέλνω χαιρετίσματα με δυο μικρά πουλιά, λιγότερα συνθήματα και πιο πολλή δουλειά...

Ανώνυμος είπε...

η δουλειά & τα συνθήματα αξιότιμε φίλε-η ,αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτούς που τον στηρίζουν!!!επειδή προφανώς και δεν έχετε καταλάβει το ύφος της ανάρτησής μου μιλάμε γιά ενημέρωση!!!άρα με τη σειρά μου να σας ευχηθώ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ . ΜΑΛΟΝ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ . ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ !!!