Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση από Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Λιβαδειάς

Απαντούν σε αιτιάσεις αναγνώστη περί ιδιωτικοποίησης (δείτε εδώ http://viotia.blogspot.com/2011/09/blog-post_6809.html στα σχόλια) οι Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Λιβαδειάς. Ευκαιρία να εκφραστούν κι άλλες απορίες αν υπάρχουν για τη νέα διάρθρωση των υπηρεσιών των ΕΛΤΑ.
Αγαπητέ αναγνώστη,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η προαναφερώμενη υπηρεσία δεν πουλήθηκε όπως εσείς αναφέρεται αλλά ανατέθηκε σε ιδιώτη για την καλύτερη και πιο ποιοτική εξυπηρέτηση σας. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και θα χαρούμε να μας επισκευθείτε στο νέο μας κατάστημα στη Φίλωνος 41.
Με εκτίμηση
Ταχυμεταφορές Ελτά Λιβαδειάς

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παραδείγματα (λέμε τώρα):
Απο τον ΟΣΕ, η γραμμή Πειραιάς-Λιανοκλάδι, "ανατέθηκε σε ιδιώτη για την καλύτερη και πιο ποιοτική εξυπηρέτηση σας".
Απο το Δήμο Λιβαδειάς η λειτουργία του ΞΕΝΙΑ "ανατέθηκε σε ιδιώτη για την καλύτερη και πιο ποιοτική εξυπηρέτηση σας".
Απο το υπουργείο Συγκοινωνιών, η έκδοση αδειών κυκλοφορίας, "ανατέθηκε σε ιδιώτη για την καλύτερη και πιο ποιοτική εξυπηρέτηση σας".
Τι είδους συμβάσεις και αναθέσεις είναι αυτές, δεν μπορώ να καταλάβω. Μια χαρά λειτουργούσαν οι ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ, με τους δικούς τους υπαλλήλους. Εγώ βλέπω στην καταχώρηση,το όνομα ενός ιδιώτη, ο οποίος δεν νομίζω να προσφέρει αφειλοκερδώς τις υπηρεσίες του (ας είναι και συνταξιούχος). Προσοχή!! Δεν τα βάζω με τον ιδιώτη, με τα ΕΛΤΑ τα έχω. Τη στιγμή που υπάλληλος των ΕΛΤΑ σε ερώτησή μου, μου απάντησε αυτό ακριβώς που γράφηκε:"ό,τι είναι κερδοφόρο το ξεπουλάνε και εμείς θα βγάζουμε απο τα γραμματόσημα".