Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας

Σύμφωνα με όλες τις μετρήσεις -και πριν από τα τελευταία γεγονότα- το ΠΑΣΟΚ υπολείπεται της ΝΔ και είναι δεύτερο κόμμα. Οι πολιτικές εξεξλίξεις είναι ραγδαίες και οι μεταβολές στην συμπεριφορά των ψηφοφόρων καταιγιστικές αλλά στην περίπτωση που αυτό επιβεβαιωθεί στις κάλπες -που πλησιάζουν με ταχύτητα- στη Βοιωτία θα εκλεγεί ένας βουλευτής από το κυβερνητικό κόμμα. Ποιος θα είναι αυτός;  Ψηφίστε πάνω αριστερά.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει και η στάση των τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ απέναντι στη μάχη για το Δήμο Λεβαδέων στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Οι ψηφοφόροι του ανεξάρτητου δημάρχου δύσκολα θα ξεχάσουν. Ας μην ψάχνουμε για φαβορί. Δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Tα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από το χρόνο που θα γίνουν οι εκλογές

Ανώνυμος είπε...

Tα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από το χρόνο που θα γίνουν οι εκλογές

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν αυτοί πλέον???

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί υπάρχουν. Σε λίγο δεν θα υπάρχουμε εμεις....

ΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ ΒΡΕ ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία έχει ένα μόνο βουλευτή. Οι αλλοι ζουν στον κόσμο τους.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι αυτός ρε παιδιά, γιατί νομίζω ότι όλοι είναι ανύπαρκτοι!

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ έβαλε την υπογραφή της στο κείμενο στήριξης του πρωθυπουργού των 28 βολευτών του πασοκ...παραθέτω το δημοσίευμα(με την άδεια του βοιωτού) και τα ονόματα τους....καμαρώστε την υποτελή μνημονιακή βολευτή μας!!!!

από newpost...
Καλώς τους, που είχε πει και Αλέκος Αλαβάνος. Το Μέγαρο Μαξίμου έπεισε 28 βουλευτές να βάλουν την υπογραφή τους σε ένα κείμενο που καλεί τον Γιώργο Παπανδρέου να συνεχίσει το έργο του. Γιατί «Μία Εθνική συμφωνία στη βάση ενός σχεδίου εξόδου από την κρίση, στη μεταμνημονιακή εποχή είναι όρος επιβίωσης της χώρας», όπως χαρακτηριστικά τιτλοφορείται το κείμενο που συνέταξαν. Ως απάντηση στους άλλους, του Βαγγέλη, που ζητούν εκλογές.


ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΙΧΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΡΕΝΤΑΡΗ ΟΛΓΑ

ΕΜΙΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΤΣΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΑΙΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Μ.φ.χ 11:52

αραχωβίτης είπε...

αν και αυτη τη φορα δεν πεσουν γιαουρτια (ληγμενα) οπου εμφανιζονται και οι τρεις, ειμαστε αξιοι της τυχης μας...... οσο για την τσονογλου, για να ειναι βουλευτης και να υπογραφει αυτα που υπογραφει, καποιοι την ψηφισαν δυστυχως! ελπιζω να ειναι και η τελευταια φορα.....ελεος.....

Ανώνυμος είπε...

Καλά η Τσόνογλου πήρε σβάρνα και υπογράφει.Τι ακριβώς πρότειναν αυτοί οι 28 , κατάλαβε κανείς?

Ανώνυμος είπε...

Καλά η Τσόνογλου πήρε σβάρνα και υπογράφει.Τι ακριβώς πρότειναν αυτοί οι 28 , κατάλαβε κανείς?

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικές διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ κορυφώνονται με επιστολή 28 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που ζητούν να ενταθούν οι προσπάθειες των τελευταίων «μία εθνική συμφωνία στη βάση ενός σχεδίου εξόδου από την κρίση».
Η επιστολή αυτή αποτελεί μια έμμεση απάντηση στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, που χθες, από τη Βουλή, ζητούσαν είτε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας είτε εκλογές.

ΑΥΤΌ ΖΗΤΟΎΝ ΟΙ 28 ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ
ΑΥΤΟ ΖΗΤΑ Η ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ;
ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

απο την εφημεριδα τα νεα

Την επίτευξη μιας «εθνικής συμφωνίας στη βάση ενός σχεδίου εξόδου από την κρίση», η οποία -όπως επισημαίνουν- «στη μεταμνημονιακή εποχή είναι όρος επιβίωσης της χώρας», ζητούν με παρέμβασή τους 28 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Με κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος υποστηρίζουν ότι στόχος τους είναι να ανοίξει ένας κύκλος διαλόγου «αυτογνωσίας και αυτοπροσδιορισμού για τη χώρα και το λαό μας».

Υπό την προϋπόθεση ότι η επικείμενη Σύνοδος Κορυφής θα έχει θετική έκβαση, οι βουλευτές εκτιμούν ότι ο χρόνος είναι κατάλληλος για έναν τέτοιο διάλογο, καθώς, με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, συμπληρώνεται «μια δίχρονη περίοδος προσπαθειών για την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού σχεδίου ρύθμισης των δανειακών αναγκών και του χρέους της χώρας».

Αναλυτικότερα, προτείνουν ως κύριους άξονες του διαλόγου αυτού τα εξής:

-Την άμεση αποφασιστική ανακατανομή των βαρών της κρίσης μέσα από τον αναδρομικό έλεγχο και τη σύλληψη του πλούτου που αποκτήθηκε σε όλους τους τομείς της παραοικονομίας, που δρα για δεκαετίες στη χώρα. Στο επερχόμενο φορολογικό νομοσχέδιο πρέπει να υπάρξουν ουσιαστικά δείγματα γραφής, μιας αλλαγής πορείας.

-Την αντιμετώπιση της κρίσης του εθνικού μοντέλου συσσώρευσης μιας κρατικής οικονομίας διανομής με στόχο την εξειδίκευση ενός παραγωγικού αναπροσανατολισμού της οικονομίας και της κοινωνίας.

-Την ανασύνθεση του πολιτικού συστήματος της χώρας, του νέου μοντέλου οργάνωσης της δημοκρατίας, του κράτους και των κοινωνικών θεσμών από την αναθεώρηση του συντάγματος έως τις μορφές λειτουργίας μιας άμεσης συμμετοχικής δημοκρατίας .

-Την αντιμετώπιση της διεθνούς συστημικής κρίσης, της κρίσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενός ανεξέλεγκτου διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος με την οικοδόμηση διεθνών εναλλακτικών συμμαχιών της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

(με την ανοχη του βοιωτου για το υφος και το λεξιλογιο)...δηλαδη για να καταλαβουμε η τσονογλου και το λοιπο συνοθυλευμα των 27 που δηλωνουν αμετανοητοι με αυτη την εποστολη,που μας εριξαν στα σκατα μαζι με το υπολοιπο πασοκ ειναι αυτοι που μας συμβουλευουν πως θα ερθει η εθνικη σωτηρια και απο οτι καταλαβα θα ειναι στην επιτροπη ως ιδεολογοι και ιδρυτες της!!!! Ρεεεεεεε εχετε καταλαβει τι μας κανατεεεεεε; Τσιπα καθολου; Που λυποθυμανε τα παιδια απο την πεινα στους παιδικους σταθμους εν ετει 2011? λοιπον ακουστε μας καταντησατε...............,και στους οικους ανοχης οταν δεν πανε καλα δεν αλλαζουν κουρτινες...τις π........νες αλλαζουν....ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.γεμισατε δραματα την κοινωνια και βγαζετε και μανιφεστα,ουστ

Ανώνυμος είπε...

Παραθέτω τον κόμβο απο την επίσημη ιστοσελίδα του πασοκ!!!!

http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/9a6fb6eb-8b3d-43c3-9f46-ffc00ee8181e

Διαβάστε τι έλεγαν στις 11/6/2010 για να καταλάβετε με ποιούς έχουμε να κάνουμε...διαβάστε μόνο την πρώτη παράγραφο (με τα ΠΡΑΣΙΝΑ γράμματα) και θα γίνετε έξω φρενών!!!
Να τα θυμηθούν η τσονογλου και οι υπόλοιποι και οι υποστηρικτές τους
Μ.φ.χ 11:52