Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Τόγιας για τους πολύτεκνους

Tροπολογία συνυπέγραψε μαζί με άλλους έξι βουλευτές ο Βουλευτής Βασίλης Τόγιας, με την οποία προτείνεται, οι πολύτεκνοι γονείς με ανήλικα τέκνα που είναι συνταξιούχοι του Δημοσίου και Στρατιωτικοί να έχουν δικαίωμα να αυτοαπασχολούνται ή να εργάζονται χωρίς να αναστέλλεται η καταβολή της σύνταξής τους. Στους συνταξιούχους δε πολύτεκνους με ανήλικα τέκνα, να μην γίνεται περικοπή κατά 40% στο τμήμα της σύνταξης που υπερβαίνει τα 1000 ευρώ.
Η προτεινόμενη ρύθμιση, όπως επισημαίνει ο Βουλευτής στοχεύει σε δυο κατευθύνσεις. Πρώτον να προστατεύσει τις περισσότερες από τις πολύτεκνες οικογένειες με ανήλικα τέκνα που βρίσκονται σε απόγνωση, αφού η περαιτέρω συρρίκνωση του εισοδήματος τους, θα σημάνει αδυναμία επιβίωσης, απελπισία και δημιουργία ανεξέλεγκτων καταστάσεων και δεύτερον μειώνεται η φοροδοτική ικανότητα του κράτους, αφού ο εργαζόμενος πολύτεκνος με ανήλικα τέκνα φορολογείται από οποιαδήποτε εργασία.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά; Τι ευαισθησία! συγκινηθήκαμε...Ψηφίσανε το μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο, τον εφαρμοστικό , μας φτώχυναν και μας οδηγούν στην καταστροφή και τους πήρε ο πόνος για τους πολύτεκνους! Έλεος, τι θέλουν και μιλάνε; Α! και για να μην ξεχνιόμαστε θα ψηφίσουν ΚΑΙ το πολυνομοσχέδιο...
Ε πάει πολύ

Ανώνυμος είπε...

Στάχτη στα μάτια. Φτάνει όχι άλλη κοροϊδία. Οι πολυτεκνοι δεν είναι επαιτες. Οι Πολιτικοι Οδηγούν μια ολόκληρη χώρα στην εξαθλίωση χωρίς σχεδιασμό. Η ανεργία είναι στο 20% και αυτοί μας δίνουν το δικαίωμα να βρούμε δουλειά, ενω παράλληλα κόβουν τα πολυτεκνικα επιδόματα.

Ανώνυμος είπε...

Βασιλάκη δε σε σώζει τίποτα αγόρι μου , και τούμπες στην πλατεία να κάνεις .... πες το και στις άλλες την Βασιλική και την Άρια ότι ταξίδι τζάμπα είναι να κάνουν, άμεσα γιατί μετά.... θα πληρώνουν από την τσέπη τους.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Τογια,πες αλευρι...
Ο λαος σε γυρευει.
Και σενα και την κυρα Τσονογλου,που παιρνει κανονικα το μισθο της σαν βουλευτης ενω ΔΗΛΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΑΛΛΑ Η ΤΡΟΙΚΑ.
Επειδη εσεις τα ψηφισατε ολα ,προδωσατε τη πατριδα και το λαο της και συνεχιζετε να μας διαλυετε ,συντομα θα παρετε την απαντηση που σας αξιζει.
Κρατηστε την υποκρισια σας για το 15% ,που σας εμεινε.
Ζητιανοι δεν ειμαστε.

βοιωτός είπε...

Η οργή των πολιτών είναι πολύ μεγάλη -σε ελάχιστο καιρό θα είναι ασυγκράτητη.
Ομως πρέπει να γίνει μια διάκριση τουλάχιστον από τους ευφυείς: Πρέπει να διαχωρίζονται όσοι εξεγείρονται από απελπισία, από αγανάκτηση, από πολιτική θέση από εκείνους που ιδιοτελώς χρησιμοποιούν την κρίση για να αναβαθμιστούν οι ίδιοι σε εσωκομματικά παιχνίδια.

Ανώνυμος είπε...

Για αυτο κυριε Βοιωτε,και η ΝΔ δεν θα βρισκει ατομα να στελεχωσει τα ψηφοδελτια.Γιατι οι πολιτες δεν μπαινουν καν στον κοπο να ψηφισουν εικονικα,ποσο μαλλον στην πραξη ,τους ανηρτημενους υποψηφιους του blog σας.
Για του Πασοκ,δεν μιλαμε καν.Αμφιβαλω εαν θα καταφερουν να φτασουν σωοι στα εκλογικα τμηματα.Ουτε τους εαυτους τους δεν θα καταφερουν να ψηφισουν.
Εαν ο Αντωνης δεν πεταξει τη σκαρταδουρα απ το κομμα--που ειναι η πλειοψηφια,θα υπαρξει ευρυτερη συμμαχια Αριστερη ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ και ο Αντωνης θα τριβει τα ματακια του.Ο καιρος που περναγε η καλοχτενισμενη κομη της καθε κυριουλας με λεφτα που κατεβαινε υποψηφια και τα σαλια του καθε Αβραμοπουλου ,που πουλαγε μπλειζερ και γοητεια,τελειωσαν.Οι διαπιστωμενα αποτυχημενοι μην τολμησουν να εμφανιστουν.Θα χουν την τυχη των κυβερνωντων.

Ανώνυμος είπε...

11.49
Μπράβο σας! Είναι έτσι ακριβώς. Εστω κι αυτοί που ψήφισαν, απορρίπτουν σχεδόν τους πολιτευτές και πολιτικάντηδες. Δίνουν σαφώς προβάδισμα στα νέα παιδιά. Βέβαια στη ΝΔ μπορεί να γίνουν πολλά σχετικά με το ψηφοδέλτιό της στη Βοιωτία. Αν ο Σαμαράς τολμήσει την ανανέωση, μόνο κέρδος θα έχει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΣ ΤΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ !!!! ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ; ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ν Α Ι!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤ" ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΚΑΚΟΚΜΟΙΡΗ !!!; ΕΛΕΓΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ "ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΕΣ" !!!!!;;;