Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Καταγγελία εναντίον του Δήμου Λεβαδέων για το παζάρι!

Καταγγελία εναντίον της δημοτικής αρχής Λεβαδέων για αυθαίρετες εργασίες καθώς και μη ύπαρξη των νομίμων αδειών στην περιοχή που έχει επιλεγεί για την διεξαγωγή της φετινής εμποροπανήγυρης έκανε ο αντιπροέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λεβαδέων κ. Πάνος Ψυχογιός. Η διαμόρφωση του χώρου έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες μετά τη δημοπρασία που έγινε και το έργο υπολογιζόταν να στοιχίσει περίπου 51.000 ευρώ. Τώρα είναι άγνωστο το μέλλον του...   

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι τον ενδιαφέρει τον Πάνο αφού μένει περίπου 120 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που θα γίνει το παζάρι...

Ανώνυμος είπε...

κι εσενα τι σε νοιαζει για τον πανο αφου μενει 120 χμ μακρια σου...

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος που τόλμησε να έρθει σε ρήξη με την "πολιτικη" επιλογή χωροθέτησης του παζαριου σε ακατάλληλο χώρο. Οι υπόλοιποι απλώς είτε δεν θέλουν είτε δεν μπορούν να σπάσουν αυγά.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τον αγαπητό ανώνυμο πρέπει να αντιδράς μόνο όταν σου καίνε το σπίτι.
Γιαυτό φτάσαμε ως εδώ την χώρα μας και τα χωριά μας.

Π.Ψ.

Ανώνυμος είπε...

η εκδήλωση του Δήμου ήταν μια σκέτη αποτυχία ή μου φάνηκε? μόνο κάτι πραιτωριανοί κι αυτοί με σκυμμένα κεφάλια

Ανώνυμος είπε...

Ερώτημα: Έχει δικαίωμα ο Δήμος να κάνει και να πληρώνει εργασίες που γίνονται σε ακίνητο που δεν ανήκει στο Δήμο ή στο Δημόσιο???
Μήπως θα έπρεπε να του παραδοθεί διαμορφωμένο για τη χρήση που προορίζεται ή να επιβαρυνθεί τη διαμόρφωση ο ιδιοκτήτης??
Ο κ.Ψυχογιός το έχει υπόψη του?
Τα καλά του Σταμούλη με το πρώην κτίριο της νομαρχίας και νυν του Δήμου. Αλλά εκείνος το πήρε στα μπετά και το έφτιαξε, το κόστος όμως παρακρατήθηκε απο τα ενοίκια.
Το ξέρουν οι κύριοι που θα υπερψηφίσουν το σχετικό κονδύλι, οτι υπάρχει περίπτωση να κληθούν να το πληρώσουν ( να καταλογισθούν δηλαδή)??

Ανώνυμος είπε...

Οι κύριοι τι να ξέρουν; Αυτοί δεν ξέρουν να χωρίσουν δυό βοδιών άχυρα!!!