Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Στ' Αποστόλου το Κουτούκι...

Μετά από το "ποτάκι ανασύνταξης" σε καφετέρια της Αλιάρτου, στην ταβέρνα του Αποστόλου, στην Πέτρα, δεξιώθηκε η ΝΟΔΕ Βοιωτίας τους 3 καλεσμένους της χθεσινής εκδήλωσης για την εξωτερική πολιτική στη βοιωτική κωμόπολη.Οι κκ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, και Σάββας Καλεντερίδης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν βοιωτική φιλοξενία και ρουμελιώτικο ψητό ενώ ο Φαήλος Κρανιδιώτης, κατά το ήμισυ (εκ μητρός) Βοιωτός, εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία για να συναντήσει φίλους Μαυροματαίους και άλλους και να συζητήσει μαζί τους για τα παλιά αλλά και για τα τρέχοντα.
Μαζί τους ήταν και ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ΝΔ κ. Παναγιώτης Σινάπης. Από τους Βοιωτούς στο δείπνο παρέστησαν ο βουλευτής κ. Μιχάλης Γιαννάκης, ο τ.υπουργός κ. Βαγγέλης Μπασιάκος, ο Ανδρέας Κουτσούμπας, ο Γιάννης Καράμπελας, ο Δημήτρης Καραμάνης, ο Θανάσης Σκαλούμπακας, ο Μπάμπης Κατής, ο Κώστας Πάτρας, ο Βαγγέλης Μποϊντάς και ο κ. Ιωάννου, αντιπρόεδρος τη Τ.Ο. ΝΔ Αλιάρτου.
Οπως ήταν φυσικό οι συζητήσεις περιελάμβαναν την τραγική κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας σε μια συγκυρία κατά την οποία η ΝΔ φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα από την ανάληψη της βαρύτατης ευθύνης της διακυβέρνησης της χώρας και ανταλλάχθηκαν χρήσιμες απόψεις για τις νέες πολιτικές Σαμαρά αλλά κυρίως για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν να τις διεκπεραιώσουν.
Για όσους ανησυχούν πάντως δεν έγινε συζητήση για το ψηφοδέλτιο στη Βοιωτία, καθώς ο Πάνος Παναγιωτόπουλος αλλά και στο μέτρο που του αναλογεί ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν ασχολούνται με τους συνδυασμούς της Νέας Δημοκρατίας...
Αυτά είχα να πω και ότι το ΞΕΝΙΑ της Λιβαδειάς πρέπει αμέσως να επαναλειτουργήσει.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...λαμπρά....

Ανώνυμος είπε...

καποιοι αναφερθηκαν τεως κατι καποιοι αλλοι οχι και ας εχουν τον τιτλο, υπαρχει λογος φιλε δημοσιογρφε?

βοιωτός είπε...

Υπάρχει άλλος τ. υπουργός; Εννοείται ότι εξαιρείται ο Π. Παναγιωτόπουλος που είναι πασίγνωστο ότι είναι βουλευτής Β' Αθηνών, τέως υπουργός και τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

κάποιος "έκοψε" τον πρόεδρο από τη φωτό! Τυχαίο;;;....

βοιωτός είπε...

Ποιος είναι ο πρόεδρος πάλι;

Ανώνυμος είπε...

ποιος είναι αυτός ρε παιδιά που πήγε μόνο και μόνο για να βγει φωτογραφία και δεν υπάρχει στην εικόνα και χτυπιέται; έλεος πια
εδώ ο κόσμος καίγεται κι μόστρα μόστρα ? τι μας νοιάζει δηλαδή?