Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Διαχωρίζει τη θέση της από το ΠΑΣΟΚ η ΠΑΣΚ καθηγητών Βοιωτίας

Ανοιχτή Επιστολή
εκπαιδευτικών - συνδικαλιστών Π.Α.Σ.Κ. Καθηγητών
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας
11 Οκτωβρίου 2011

«Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά»Ρήγας Βελεστινλής


Η πολιτική της Κυβέρνησης, υιοθετώντας νεοφιλελεύθερες συνταγές για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, πραγματοποιεί συνεχείς επιθέσεις στα αγαθά της υγείας, της παιδείας, της εργασίας, της ασφάλειας. Το βιοτικό επίπεδο του λαού υποχωρεί δραματικά, προσπάθειες δεκαετιών καταστρέφονται.
Το πρόσφατο Σχέδιο Νόμου για το νέο Μισθολόγιο-Βαθμολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία που κατέθεσε η Κυβέρνηση αποτελεί μια πρόταση φτωχοποίησης των Δημοσίων Υπαλλήλων, μια πρόταση ντροπής για τους Εκπαιδευτικούς. Η κυβερνητική πολιτική ξεπέρασε κάθε όριο, κατεδαφίζει τη μισθωτή εργασία, την αξιοπρέπεια των εργαζομένων, την κοινωνική συνοχή.

Διαχωρίζουμε απόλυτα τη θέση μας από την κυβερνητική πολιτική η οποία βρίσκεται σε αντίθεση με τις αρχές και τις αξίες της Σοσιαλδημοκρατίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, με τις επιλογές μας για την Πατρίδα και την Κοινωνία.
Διαχωρίζουμε απόλυτα τη θέση μας από την πολιτική μετάλλαξη που εξακολουθεί σήμερα, προσβάλλοντας την Ιστορία, να αυτοαποκαλείται «ΠΑΣΟΚ». Είναι μια προσωπική και πολιτική επιλογή αυτοσεβασμού.

Ήρθε η ώρα της Ανατροπής. Αγώνας Αξιοπρέπειας μέχρι τη Νίκη.

1. ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
2. ΓΚΑΤΣΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
3. ΓΚΙΖΙΛΗ ΡΟΥΛΑ
4. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
5. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ
6. ΔΟΜΒΡΕΝΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
7. ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
8. ΘΕΙΑΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
9. ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
10. ΚΑΛΤΣΑΣ ΝΙΚΟΣ

11. ΚΙΑΦΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
12. ΚΟΛΕΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

13. ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
14. ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
15. ΜΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
16. ΜΗΤΡΑΤΖΟΥΛΗ ΒΙΒΗ
17. ΜΠΟΥΛΙΟΣ ΑΡΗΣ
18. ΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
19. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
20. ΣΙΝΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
21. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
22. ΣΩΤΗΡΧΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
23.ΤΣΙΑΜΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
24.ΤΣΙΛΟΜΗΤΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
25.ΧΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι σημαίνει διαχωρίζω την θέση μου από το ΠΑΣΟΚ και δεν παραιτούμαι;

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον 7:50. Είμαι ντεμεκ σοσιαλιστής δηλαδή ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ας παραδοσουν τις κομματικες τους ταυτοτητες. οχι μεσοβεζικες καταστασεις. να δειχνουμε στο λαο οτι διαφωνουμε για να μας ψηφιζει και να μενουμε στο κομμα για να παιρνουμε τις καρεκλες.α!να παραδοσουν και τις καρεκλες που πηραν απο το πασοκ

Ανώνυμος είπε...

και μέσα και έξω δεν είναι σαφής πολιτική στάση και ο κόσμος πλέον δεν τρώει κουτόχορτο...τελειωσαν τα αστεία

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ 4 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ.......................

ΤΑΥΡΟΣ είπε...

και αυτο αν το θελεται ειναι θετικο

Ανώνυμος είπε...

Μόνο το Κοινωνικό ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανατρέψει το Κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ.
Αρέσει, δεν αρέσει σε κάποιους, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
Η αρχή έχει ήδη γίνει .........
Πολυ καλή κίνηση !!
Άρης.

Ανώνυμος είπε...

τι να απαντήσει κανείς στα... αδιάσειστα επιχειρήματα του 5ου σχολιαστή! μας... αποστόμωσε και για την ταμπακέρα , λέξη!
κλασικό κόλπο και πολυφορεμένο αλλά δεν περνάει πλέον
γιατί άραγε υπάρχει τόση δυσκολία για μια καθαρή απάντηση;
οι αναγνώστες κατάλαβαν πάντως

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΡΙΟΙ-ΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ. ΚΥΡΙΕΣ-ΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠ;

Ανώνυμος είπε...

''Την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη συνδικαλιστική παράταξη, αλλά και ως φυσικά μέλη από το σημερινό ΠΑΣΟΚ, ανακοινώνουν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο, τον γραμματέα και την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, όλα τα μέλη της....
ΠΑΣΚ σιδηροδρομικών.

Στην επιστολή τους τονίζουν ότι η πολιτική της Κυβέρνησης οδηγεί τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού στην εξαθλίωση, δεν έχει καμιά σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις και τη φυσιογνωμία του Κινήματος, ακυρώνει την ιδεολογία του και τις ελπίδες του ελληνικού λαού''

ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

.....ΚΑΙ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΛΗ.....

Διαβάστε και το παραπάνω να καταλάβετε ότι σας καταλάβαμε Κοι-Κες ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ...αλλά έτσι έχετε μάθει εσείς του πασοκ...με το ένα πόδι μέσα με το άλλο έξω...βέβαια όταν φωνάζαμε να ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΡΟΘΕΣΜΟ (ναι αγαπούλες εκεί μέσα ήταν όλα αυτά τα μέτρα) δεν μας άκουγαν οι σιδηροδρομικοί αλλά ούτε και εσείς και καμία συνδικαλιστική παράταξη(είχατε εξαφανιστεί?? είχατε διάροια?? είσασταν διακοπές??), τουλάχιστον οι πρώτοι αντέδρασαν με αξιοπρέπεια στην κοροιδία...τώρα την πατήσαμε ομαδικώς...εσείς πάντως είστε δακτυλοδειχτούμενοι...

Σημ: άσε μας Κε Άρη με το κοινωνικό πασοκ...αλήθεια κοιμάσαι καλά το βράδυ?

Μ.φ.χ 11:52

Ανώνυμος είπε...

Α ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ της πασκ καθηγητών να μην ξεχάσω!!!... ότι απο αυτούς ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΊΣΑΤΕ την θέσης σας ούτε στο μνημόνιο, ούτε στο μεσοπρόθεσμο, ούτε στον εφαρμοστικό νόμο ούτε στο νομοσχέδιο για την παιδεία...θα σας ανακοινώσουν μετά απο μέρες δειλά δειλά απο τα κανάλια ότι με το κούρεμα οι μισθοί κουρεύονται αναλόγως...δηλ 50% κούρεμα στα ομόλογα και στα χρέη σημαίνει και 50% στους ΜΙΣΘΟΥΣ και στις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Αγωνιστικά φιλάκια αγαπούλες...

Μ.φ.χ 11:52

Ανώνυμος είπε...

o Μ.φ.χ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΝΟ ΤΟΥ........
Άρης.

υγ. περαστικα. Μ.φ.χ.

Ανώνυμος είπε...

Αδιάβαστος ο Μ.φ.χ. για τις θέσεις τησ ΠΑΣΚ. Προσπάθησε περισσότερο, διάβασε περισσότερο, ενημερώσου καλύτερα και τα λέμε.
Άρης.

Ανώνυμος είπε...

Για να τελειώνουμε..ρε εσείς είστε εκεί για να μορφώνετε τα παιδιά μας, τι τα θέλετε ρε τα κομματικά να ασχολείστε? Για κομματάρχες σας έχει η κοινωνία εκεί? Είπαμε συνδικαλισμός ναι αλλά με ένα όργανο ενιαίο( στο οποίο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα πέφτουν όλες οι απόψεις μέσα), εσείς δεν καταλάβατε μορφωμένοι άνθρωποι ότι η πολιτικοποίηση περνάει μέσα απο την κοινωνικοποίηση και όχι μέσα απο την κομματικοποίηση.πασκ,δαπ,μαπ,ραπ και ένα κάρο κομματικοί ινστρούχτορες που καταντήσατε το συνδικαλισμό χωνευτήρι κομματικό και του στερήσατε το πολιτικό του ρόλο.Ντροπή σας που δεν έχετε ακόμη καταλάβει, ότι αντί να κάνετε την δουλειά σας και να μαθαίνετε γράμματα τα παιδιά μας, φέρατε τον άκρατο κομματισμό στην καθημερινή μας ζωή.άκου πασκ και π@π@ριες...χωρίς την πασκ δεν μπορείτε να κάνετε επανάσταση ρε??? παντού αυτό ισχύει αλλά το κυριότερο είναι ότι χάσατε την προσωπικότητα σας...καλά ρε αντι να με καυτηριάσεις που σας αποκαλώ αγαπούλες, μου λες ότι είμαι αδιάβαστος??? επειδή δεν έχω διαβάσεις τις κομματικές σας ανακοινώσεις?????????? ρε τόσο κιμά σας έχει κάνει το κόμμα????τι να πω...είμαστε άξιοι της μοίρας μας αφού και οι δάσκαλοι των παιδιών μας στερούνται αυτοσεβασμού.

Υ.Γ:συγγνώμη απο όλους τους αναγνώστες για το ύφος μου αλλά η παρακμή δεν αντέχεται άλλο.


Μ.φ.χ 11:52

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ λιγα.Πολυ αργα.
Τωρα που θιχτηκαν τα μισθουλακια;
Τι σοι μορφωμενα μυαλα ειστε ,που διδασκετε κιολας,που τωρα ,μετα περιπου καμια διετια,καταλαβατε οτι ο λογαριασμος ποτε δεν εβγαινε και το παιχνιδι ηταν πουλημενο απ την αρχη;Το χαν καταλαβει κατι χιλιαδες αλλοι που κοντεψαν να σκοτωθουν στο Συνταγμα,οταν εσεις ψιλοαρχιζατε τις βουτιες.Ενας Δασκαλος κανει μαθημα ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ,ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ.Οχι τζαμπα μαγκιες λιγο πριν καταρρευσει η κομματικη του ταυτοτητα που δεν θα πρεπε καν να χει τετοια.Μονο Πολιτικη.Και γνησια κορυφαια πολιτικη επιλογη θα ταν να διδαξετε τα παιδια να ναι αξιοπρεπη πολιτικα οντα.Οχι συνδικαλιστες χωρις πολιτικη συνειδηση ,αλλα μονο κομματικη.Αργησατε πολυ.Δεν πειθετε.

Ανώνυμος είπε...

Τέλος πάντων πολλά είπαμε αλλά εδω τα πράγματα είναι σοβαρά στον τόπο,με όσους έχω μιλήσει τα έχουν πάρει στο κρανίο με αυτούς τους τύπους, υπάρχει ακόμη η νοοτροπία της κομματικής παρακμής, όταν ο κόσμος έχει ξυπνήσει κάποιοι δείχνουν ακόμη τα κομματικά τους δόντια...<>....κοίτα έπαρση!!!!! Αυτός διδάσκει στα παιδιά μας ρε παιδιά!!!! Γιατί ρε μεγάλε οι υπόλοιποι κοινωνία είμαστε ανίκανοι να το ρίξουμε το κυβερνητικό πασοκ????????????σαν να σου λένε ότι μόνοι μας μόνο μπορούμε να πέσουμε και όποτε γουστάρουμε....και μόνο οι πασοκτζήδες θα το ρίξουμε.....τι λες ρε κ@τσα@πλιά....γιατί έτσι σας αξίζει να σας μιλάμε πλέον...και κάνουν και προκλητικές συστάσεις περί βλακείας σε σχολιαστές!!!! Πόση παρακμή έχει ανελιχθεί σε επαγγελματικές και κοινωνικές και συνδικαλιστικές θέσεις ρε παιδιά?????...ΒΟΙΩΤΕ αυτό το μικρό επαρχιακό μπλογκ είναι ο καθρέφτης της ελληνικής επαρχίας...σου εύχομαι να γίνει και μεγάλο...αλλά σου εύχομαι να αργήσει για να προλάβουμε να τις κατανοήσουμε όλες...έχω σοκαριστεί ρε παιδιά...<< είτε σας αρέσει είτε όχι>>...ρε για συνέλθετε ρε...έξω ο κόσμος και μυαλό έχει και κρίση...ασχέτως αν φοβάται μήπως τον σταμπάρουν και τον βγάλουν σε εφεδρεία...γκέκε??

Μ.φ.χ 11:52