Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στις Βρυξέλλες η Τσόνογλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και την χώρα μας θα εκπροσωπήσει στην Διάσκεψη της Επιτροπής Αστικής Δικαιοσύνης, με την ιδιότητα του Μέλους της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης η Βουλευτής Βοιωτίας Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη.


Η Διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 30 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες με πρωτοβουλία της Βελγικής Προεδρίας και της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Πολιτικής της Ε.Ε.


Η συνάντηση θα γίνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αναφορικά με την Διεθνή Δικαιοδοσία, το Εφαρμοστέο Δίκαιο, την αναγνώριση και εκτέλεση αποφάσεων Δημοσίων εγγράφων στον τομέα της κληρονομικής διαδοχής, καθώς και την καθιέρωση του Ευρωπαϊκού κληρονομητηρίου.


Στα πλαίσια της συνάντησης θα συζητηθούν επιπλέον θέματα που αφορούν την γονική μέριμνα, την επιμέλεια των παιδιών και τα δικαιώματα επίσκεψης σε Διασυνοριακούς χωρισμούς.


Εξίσου σημαντική θα είναι και η επεξεργασία θεμάτων για την Διεθνή υιοθεσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις γαμικές διαφορές.





9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε το άρθρο του Γ. Δελαστίκ σήμερα στο
ethnos.gr
"Μια λύση υπάρχει για το ευρώ".

Η πιο απλή αλλά καιη πιο αξιόπιστη ανάλυση για τις αιτίες της κρίσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Και ποια είναιη λύση. Πάρτε και κανενα... χαπάκι γιατί θα γίνετε έξαλλοι με την αιτία της κρίσης που δήθεν την προκαλέσαμε εμείς οι κακοί, καταναλωτικοί και αντιπαραγωγικοί ΄'ελληνες και οι άλλοι "αδύναμοι " κρίκοι της Ευρωζώνης.(Αλήθεια μέχρι χτες δεν μίλαγαν για το ιρλανδικό θαύμα? Τι απέγινε αυτό έτσι ξαφνικά...?)
Η αλήθεια είναι μία και είναι διάφανη . Άλλο αν τα παπαγαλάκια εντός κι εκτός την συσκοτίζουν όλο και πιο πολύ όλο και πιο σκόπιμα. Τουλάχιστον να μην μας παραμυθιάζουν άλλο(κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα, βεβαίως ).

Ανώνυμος είπε...

τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά.Θα κοιμόμαστε ήσυχοι.///
Πολλά άλυτα προβλήματα που μας
βασάνιζαν χρόνια τώρα θα πάρουν το
σωστό δρόμο,χαρη σ αυτή την αποστολή
η ανεργία η φτώχια θα εξαφανιστούν
με τις σκληρές διαπραγματεύσεις της
κ.Τσόνογλου,της ευχόμαστε καλά να
περάση......

Ανώνυμος είπε...

Η επιλογή της Τσόνογλου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στη σύσκεψη αυτή δεν έγινε τυχαία, αλλά με κριτήριο τις γνώσεις της πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Εάν πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιος άλλος βουλευτής από τον Νομό μας με μεγαλύτερες νομικές γνώσεις, σεβαστή άποψή σας οτι κακώς την επέλεξαν αλλά δεν παίρνετε εσείς τις αποφάσεις.

Το να προσπαθείτε όμως να υποβαθμίσετε τον πολιτικό της ρόλο στο ευρωπαικο κοινοβούλιο, την ενεργή συμμετοχή της με ουσιαστικές προτάσεις πάνω στο θέμα, και τις μεγάλες δυνατότητές της, η προσπάθειά σας αυτή όχι μόνο δεν σας τιμά αλλά και θα πέσει στο κενό διότι η κυρία Τσόνογλου σήμερα χαίρει άκρας εκτιμήσεως όχι μόνο από τον λαό της Βοιωτίας και τα ΜΜΕ αλλά και από τους αντιπάλους της βουλευτές όλων των παρατάξεων που πλέον γνωρίζουν τις δυνατότητές της και έχουν άριστη συνεργασία μαζί της.

Μακάρι και οι άλλοι δυο βουλευτές να εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε ευρωπαικές επιστημονικές διασκέψεις με ενεργό ρόλο όπως αυτή.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 8.41

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

βέβαια! αισθανόμαστε πολύ περήφανοι που μας εκπροσωπούν στις Βρυξέλλες αυτοί που μας έκοψαν τους μισθούς και τις συντάξεις! και θα μας κόβουν συνεχώς! τέτοια περηφάνεια είχαμε χρόνια να νιώσουμε! άντε σταματήστε γιατί υπάρχουν και όρια
τέτοια σχόλια δεν χρειάζονται

Ανώνυμος είπε...

Ποιο 2013 φίλοι μου; Ο Ιταλός σύμβουλος του πρωθυπουργού Τ. Σκιόπια μιλώντας απόψε στο ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο είπε ότι η ανάκαμψη στην Ελλάδα θα χρειαστεί 10-15 χρόνια
κι αυτό αν ξεπεραστούν οι 5 κίνδυνοι της εφαρμογής του Μνημονίου.

Ανώνυμος είπε...

tetoia ekproswpisi loipon to PASOK !!! Na thn herete

Ανώνυμος είπε...

Λέει ο Βάρναλης...'
"Τα γκιά εγίναν θυμιατά
και τα σκατά λιβάνι
οι κλέφτες γίναν Άγιοι
κι οι μούτσοι καπετάνιοι"

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ σάς λέω πήγε μόνης για να φύγουν οι ....επίμαχες βοιωτικές μέρες....