Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Για το ΚΤΕΛ

Ο αναγνώστης μας κ. Κ. Τσ. μας αποστέλλει κάποιες σκέψεις του για το ΚΤΕΛ Επαρχίας Λιβαδειάς. Δείτε.

ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΛ ΕΠ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ευθύς εξ αρχής ότι δεν έχω σχέση επαγγελματικά με τον κλάδο των μεταφορών αλλά θα κάνω κάποιες τοποθετήσεις ΩΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ. Σέβομαι το έργο που επιτελεί το κτελ της επαρχίας μας αλλά θεωρώ ότι χρειάζεται μια περαιτέρω εξέλιξη και κάποια καλύτερη παροχή υπηρεσιών.
• Χρειάζεται πιο καλό στόλο οχημάτων. Είδαμε ότι οι αντικαταστάσεις λεωφορείων γίνεται με μεταχειρισμένα από τα οποία τα περισσότερα έχουν αρκετές σαπίλες αλλά και τα καθίσματά τους είναι αρκετά φθαρμένα ή βρόμικα.
• Θα μπορούσαν στη γραμμή των Αθηνών να έμπαιναν μόνο τα λεωφορεία που είναι πιο καινούρια ή πιο καλοδιατηρημένα. Ας μην ακούσουμε πάλι την δικαιολογία ότι είναι εταιρία και πρέπει όλα τα δρομολόγια να τα κάνουν όλοι. Έστω να αγοραστούν κάποια καλοδιατηρημένα μόνο για αυτή τη γραμμή
Να αγοραστούν μικρά λεωφορεία για προορισμούς με χαμηλή κίνηση.


• Δεν υπάρχουν εξπρές δρομολόγια για την Αθήνα. Θα έπρεπε να υπήρχαν έστω τρία την ημέρα , διανεμημένα ισόποσα. Ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ο επιβάτης να γλιτώσει μισή ώρα.
• Οι εργαζόμενοι να είναι πιο εξυπηρετικοί.
• Να υπάρχουν δρομολόγια για το Κάστρο με ανταπόκριση των δρομολογίων για άλλες πόλεις της Ελλάδας.
• Να υπάρχει απευθείας δρομολόγιο για Αράχοβα τα Σαβ-κα .
• Να υπάρχει καλή ιστοσελίδα.
• Ο κόσμος να μην πηγαίνει μέχρι Αθηνα όρθιος όταν υπάρχει πολύ κίνηση αλλά να μπαίνουν εφεδρικά λεωφορεία ή λεωφορεία έως τα χωριά( Αλίαρτο ή Θήβα).
• Τα φοιτητικά εισιτήρια με επιστροφή (αυτά με 50% έκπτωση) να κόβονται και μέσα στο λεωφορείο.
• Να υπάρχει έκπτωση για όποιους εκδίδουν εισιτήρια με επιστροφή .
• Να υπάρχει σεβασμός στα μικρά κατοικίδια, που πληρούν τις υγειονομικές διατάξεις και να μην ταξιδεύουν στο χώρο αποσκευών ,περιοχή που δεν αερίζεται επαρκώς.
Ευχαριστώ . ελπίζω στο κτελ να τα λάβουν υπόψιν τους.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα καλύτερα λεωφορεία τα έχει η γραμμή Ορχομενός-Λιβαδειά. Αν κάνει κανείς το λάθος και σηκώσει το κινητό του μέσα στο λεωφορείο, την πάτησε... τρίζουν τόσο αυτά τα λεωφορεία και δεν ακούγεται τίποτα!! Είναι τα αρχαιότερα που υπάρχουν σε ΚΤΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε κανεις λαθος....!τα αρχαιοτερα ειναι αυτα που πανε στο ακοντιο....νομιζεις οτι εισαι η αλικη βουγιουκλακη τοτε που επαιζε τον πιπη! :)

Ανώνυμος είπε...

Είναι απίστευτη αυτή η ιστορία.
είναι ένα όνειρο.
Δυο παιδιά γνωρίστηκαν στα ΚΤΕΛΛΛΛ

Ανώνυμος είπε...

Να συμπληρώσω, να κατεβάσουν το κόστος για τα δέματα.. είναι από τα πιο ακριβά στην μεταφορά κι ας είναι από τα πιο κοντινά στην Αθήνα!!

Ανώνυμος είπε...

Προς 11/24/2010 9:38 πμ

Χα χα! Θα κάνω τη διαδρομή τότε... Αίσχος το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς, αίσχος, αίσχος!!

Ανώνυμος είπε...

ειστε ολοι ασχετοι!!!! οι τιμες δεν καθοριζονται απο το καθε ΚΤΕΛ, αλλα απο το Υπουργειο Συγκοινωνιων. το ΚΤΕΛ δεν παρεμβαινει καθολου στην κοστολογηση των δρομολογιων και των δεματων. οσο για το στολο των λεωφορειων, δεν ειναι και τοσο ευκολο να ανανεωθει, απο τη στιγμη που η επιχειρηση δεν ειναι και τοσο κερδοφορα. εκ του ασφαλους ολοι μπορουν κανουν ηλιθια και ανυποστατα σχολια!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν ισχύουν όσα λέει ο παρατηρητής επιβάτης τότε πολλά πάνε στραβά στο στο συγκεκριμένο ΚΤΕΛ. Οι υπεύθυνοι μέτοχοι και διοίκηση πρέπει άμεσα να προβούν σε αλλαγές. Καλύτερος στόλος λεωφορείων, καθαριότητα καλύτερη και από αυτήν που έχουν στο σπίτι τους, -γιατί ο κάθε επιβάτης πρέπει να θεωρείται μέλος της οικογένειας τους-. τακτικά δρομολόγια προς πρωτεύουσα και Αράχωβα τα Σαββ/Κύριακα. Οι εποχές είναι περισσότερο δύσκολες από όσο φαίνονται και το 2019 δεν είναι μακρυά γιαυτό δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός... Τα ΚΤΕΛ μπορούν να προσφέρουν θαυμάσιες υπηρεσίες οι οποίες μπορούν να εκτιμηθούν από την πολιτεία και κυρίως από το επιβατικό κοινό, γιαυτό σπεύσατε..!

betfear είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=R5lOL1RILlo
i farsa tous skai sti dieythynsi tou ktel livadeias

Ανώνυμος είπε...

σχετικα με το σχολιο 11/25/2010 10:11 πμ , η εταιρια μαλλον δεν θελει να ειναι ανταγωνιστικη. οι υπαλληλοι του ΟΣΕ ομολογουν οτι η γραμμη αθηνα- λιβαδεια δεν εχει κοσμο και οτι το κτελ δουλευει περισσοτερο. απλα στο κτελ εχουν κακη νοοτροπια. θεωρουν τον κοσμο σιγουρο. να αγοραστουν 10 λεωφορεια καλα για την γραμμη της αθηνασ δεν ειναι δυσκολο. μεταχειρισμενα αλλα καλα μεταχειρισμενα. α!πραγματικα το εισητηριο της επιστροφης το φοιτητικο με μειον 50% θα επρεπε να βγαινει και μεσα στο λεωφορειο.

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ?? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ .ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ . Τ

Ανώνυμος είπε...

300 FOITHTES STIS SXOLES THS PATRAS KAI EJYPHRETOYNTAI APO TO KTEL XALKIDAS & IOANNINON
NTROPH GIA TOYS IPEYUYNOYS TOY KTEL LIVADEIAS