Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Ενδιαφέρον blog

Κάποιον/κάποια μου θυμίζει η όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εν λόγω νεαρό ιστολόγιο. Ομως δεν μπορώ να προσδιορίσω αυτή τη στιγμή την περιοχή έρευνας ούτε καν τον τόπο και τον χρόνο. Δείτε. Κι εγώ θα το βρω...
http://repoupame.blogspot.com/

2 σχόλια:

sos είπε...

Στην τελικη ευθεια για τη λειτουργια του μπαινει επιτελους, μετα απο πολυετεις αγώνες και αγωνίες των οικογενειων παιδιων με καρκινο αλλα και γιατρων των Ογκολογικων κλινικων, το ειδικο Ακτινοθεραπευτικο Κέντρο Παίδων. Αυτο ανακοίνωσε η Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του "Συλλογου Γονιων Παιδιων Με Νεοπλασματικη Ασθενεια Η ΦΛΟΓΑ" με τους οποιους ειχε συναντηση στο υπουργειο.

Συγκεκριμενα, η υπουργος ενημερωσε τα μελη της διοικησης της ΦΛΟΓΑΣ οτι με κοινη υπουργικη αποφαση εγκρίθηκε η τροποίηση – συμπλήρωση του Οργανισμού του Νοσοκομείου Παίδων Π.&Α. Κυριακού προκειμένου να συμπεριληφθούν σε αυτην οι θέσεις εργασίας εξειδικευμένου ιατρικου, νοσηλευτικου και τεχνικου προσωπικού που απαιτούνται για τη λειτουργία τουΑκτινοθεραπευτικου Κέντρου Παίδων. Την αποφαση, που ηδη δημοσιευτηκε στην Εφημεριδα της Κυβερνησεως, υπογραφουν οι Υπουργοι Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Ραγκούσης και Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Συμφωνα ανακοινωση του Υπουργειου η κα Ξενογιαννακοπούλου ενημέρωσε τη Φλογα ότι μετά την τροποποιηση του Οργανισμου που ηδη εγινε προχωρουν οι αναγκαιες προκηρυξεις για την καλυψη των κενων θέσεων προκειμενου με ταχυτατες διαδικασιες να λειτουργησει το Κεντρο. Και αυτο, οπως αναφερθηκε, για να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρονος και τα ασθενη παιδιά να έχουν τη φροντίδα που τους αξίζει. Επισης διαβεβαίωσε για τη στήριξη των προσπαθειων της Φλογας τοσο απο την ιδια οσο και την υφυπουργο κ. Φωφη Γεννηματα η οποια δεν μπορεσε να ειναι παρουσα στην συναντηση.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΦΛΟΓΑΣ εξέφρασαν την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες τους προς την ηγεσια του Υπουργειου Υγείας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους για την λειτουργία του Ακτινοθεραπευτικού Κεντρου, η λειτουργια του οποίου θεωρείται υψίστης σημασίας για τη ασφαλη θεραπεία των παιδιών που νοσηλευονται στα Ογκολογικα Τμηματα των Παιδιατρικων Νοσοκομειων της Αθηνας. Οπως δηλωσε η Προεδρος του Συλλογου κ. Μαρια Τρυφωνιδου μετα τη συναντηση <>.

Υπενθυμίζεται ότι ενω το κτιριο ειναι ετοιμο απο τις αρχες της δεκαετιας διπλα στο Νοσοκομειο Παιδων στο Γουδι, ο ακτινοθεραπευτικός εξοπλισμός αποκτηθηκε προσφατα μετα απο πολυετεις αγωνες της Φλογας και τα υπερσυγχρονα συστηματα έχουν ήδη παραδοθεί με χορηγία της ΟΠΑΠ Α.Ε. και της ιδιας της Φλόγας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ...SOS είπε...

Γιατι δεν κανετε την αναρτηση του αναγνωστη σας SOS ξεχωριστη ειδηση? Εστω και τωρα κατι λεει...