Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Στρατιωτική επέμβαση στη ΦΛΟΓΑ

Επίσκεψη Αγάπης και Ανθρωπιάς του ΓΕΕΘΑ στα παιδιά της «Φλόγας»
Επίσκεψη Αγάπης και Ανθρωπιάς στο «Σπίτι των Παιδιών της Φλόγας», στο Γουδή, έκανε η χορωδία του ΓΕΕΘΑ, αποτελούμενη από οπλίτες των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και αντιπροσωπεία του Επιτελικού Γραφείου του Αρχηγού ΓΓΕΘΑ,. Η χορωδία έψαλε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια μαζί με τα παιδιά που φιλοξενούνται στη ΦΛΟΓΑ.
Σκοπός της επίσκεψής της χορωδίας ήταν να συμβάλουν στη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας μέσα στην οποία τα παιδία να νιώσουν, όπως και έγινε, τη χαρά και την αισιοδοξία των εορταστικών ημερών.
Το Σπίτι των Παιδιών της Φλόγας είναι ένας όμορφος χώρος με αρκετά διαμερισματάκια στα οποία φιλοξενούνται παιδιά απο την επαρχια κυρίως, τα οποία πάσχουν από νεοπλασματικές νόσους και νοσηλεύονται στα παρακείμενα νοσοκομεία.
Το Σπίτι έχει δημιουργήσει και λειτουργεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικη Ασθένεια <<Η ΦΛΟΓΑ>>, παράλληλα με άλλες πρωτοβουλίες και δράσεις επ ωφελεια των παιδιων που νοσουν. Ολα δε γινονται με την συνδρομη των μελών αλλά και την οικονομικη βοηθεια φιλων και μικρων και μεγαλων ευεργετων.
Τα μελη του ΔΣ του Συλλογου και οι γονεις των παιδιων ευχαριστησαν στο προσωπο των απεσταλμενων του ΓΕΕΘΑ το συνολο του προσωπικου των Ενοπλων Δυναμεων και των τριων Κλάδων οπως και τον Αρχηγο ΓΕΕΘΑ πτέραρχο Γιάννη Γιαγκο που τα τελευταία χρονια συνδράμουν και συμπαρίστανται με πολλους τρόπους στο έργο του Συλλογου.
*Περισσότερες πληροφορίες για το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια « ΦΛΟΓΑ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.floga.org.gr/
www.tanea.gr

1 σχόλιο:

Ροζαλία είπε...

τι ευρηματικός τίτλος!