Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Το σιντριβάνι στην πλατεία της Λιβαδειάς

Αιφνιδιαστικά (;) το βράδυ της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου τέθηκε σε λειτουργία το νέο σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς. Από τις 20:00 ήταν εκεί ο δήμαρχος Λεβαδέων Δημήτριος Τσιφής, τεχνικοί και ειδικοί, για την εκμάθηση της λειτουργίας του σιντριβανιού από τον πίνακα του.


Οι υπεύθυνοι της εταιρείας Fontana, που εγκατέστησε τον μηχανισμό δήλωναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα που μπορείτε να δείτε επιλέγοντας τις εικόνες που δημοσιεύει η viotia ή εναλλακτικά περνώντας μια βόλτα από την κεντρική πλατεία της βοιωτικής πρωτεύουσας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τις 20:00 ήταν εκεί ο δήμαρχος Λεβαδέων Δημήτριος Τσιφής, τεχνικοί και ειδικοί, για την εκμάθηση της λειτουργίας του σιντριβανιού από τον πίνακα του.


Υπάρχουν νομίζω ακόμη δυο σιντριβάνια σε κεντρικά σημεία της πόλης . Το ένα στην πλατεία του συνοικισμού και το άλλο στον λεγόμενο Καλατράβα. Το σιντριβάνι της πλατειάς ελπίζω να μην έχει το ίδιο τέλος ( σκουπίδια και βρομιές μέσα), αφού είναι στο κέντρο της πόλης. Βεβαία για το σιντριβάνι της πλατειάς δεν πρέπει να ανησυχούμε αν χαλάσει αφού ήταν ο δήμαρχος εκεί και έμαθε την λειτουργία του θα το επισκευάσει αμέσως.
Καλά θα ήταν να πάει και καμία βέλτιστα στην υπόλοιπη πόλη που σε κάποιες γωνίες είναι γεμάτη σκουπίδια, σπασμένα έπιπλα, σκισμένα στρώματα και ότι σαβούρα μπορεί κάποιος να φανταστεί. Βεβαία αυτά δεν τα βγάζει ο δήμαρχος αλλά οι κάφροι συμπολίτες αλλά ο δήμαρχος πρέπει να τα μαζέψει..

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά στον Δήμαρχο αλλά και σε όλο το προσωπικό της Δημαρχίας .
Να μην χαίρονται για τα αυτονόητα, σιντριβάνια αυτού του είδους έχουν πολλά χωριά.
Καλή Αρχή έστω και αργά από την Κεντρική μας Πλατεία (τα κόλλυβα είναι όμως ξένα)
Καλές Γιορτές .

ΠΑΛΙΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ είπε...

Μπαβο Δημαρχε. Και εσυ Βοιωτε - που νιωθω πως δεν τον <> τον κ. Τσιφη - προεβαλε περισσοτερο τα καλα. Δεν ειναι ολα αυτονοητα. Ουτε ευκολα. Και για τα αυτονοητα χρειζεται ο ανθρωπος που προσπαθεο εναν καλο λογο, ενα μπραβο. Εμενα απο τις φωτο μου φαινεται οτι =δεν ειναι ενα εργακι που το εχουν ολα τα χωρια οπως γραφει καποιος. Βοιωτε μπες μπροστα στα καλα πιο δυνατα διοτι θα τποθεσω οτι εισαι <> γρινιαρης απεναντι στον Δημαρχο προσωπικα.

κατοικος Κρυας είπε...

Ωραιο εργο. Παντα τετοια κ. Τσιφη.

ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ είπε...

Να το δει και η νεα Περιφερειαρχης. Αληθεια γιατι επαψες να γραφεις στη στηλη των αναγνωστων οτι η κ. Κατερινα Διαμαντοπουλου θα παει αυτες τις ημερες στο Διστομο, ξεκινωντας επισκεψεις στην περιοχη?