Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Εκτός ψηφοδελτίων ο Θόδωρος Ρουσόπουλος

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις γενικές εκλογές γνωστοποιεί με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο πρώην υπουργός Επικρατείας Θεόδωρος Ρουσόπουλος. Δείτε ολόκληρη την επιστολή του προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Εκτός ψηφοδελτίων ο Θόδωρος Ρουσόπουλος

10 σχόλια:

Trofonios είπε...

Μα δεν υπήρξε ποτέ υποψήφιος. Μόνο με το επικρατείας έβγαινε βουλευτής και στην συνέχεια κυβερνούσε. Και όταν ήρθαν οι επόμενες και έλεγε ότι θα κατέβει προς αναζήτηση ψήφων, τότε κατάλαβε ότι μόνο την δικιά του και της Μάρας θα έπερνε (+ γιαούτρια). τότε ξαναέχωσε τον κόλο του στο γυάλινο και αλεξίσφαιρο κλουβί του επικρατίας.
Τι νομίζει ότι θα κλάψουμε; Θα χάσουμε το μέγα πολιτικό ταλέντο;

Στα @ μας.

Trofonios είπε...

Συγνώμη για ορθογραφικά λάθη. Δεν δούλεψε ο ηλεκτρονικός ορθογράφος. Δεν τον πλήρωνα, λόγω κρίσης, και μου έφυγε.

Ανώνυμος είπε...

στην σωστη σκεψη trofonie πιος νιαζετε για τα ορθογραφικα.? εκεινο που με στεναχωρει ειναι οτι δεν θα βαλει υποψηφιος ο ΡΟΥΣΟ--ΠΟΥΛΟΣ. Τι κριμα θα μας λειψει απο την βουλη. Τι κριμα απο τωρα να βγαλω την βλεφαριδα,μην ξεκολληση απο το κλαμα. κ. ρουσοπουλε η Κωπαιδα πιανει καλο ποσο? ο καμπος της θεσ/λιας, δινει το κατιτης της? αλλο καμπο? η τους πουλησες ολους στα ρασα?

βοιωτός είπε...

Να υπενθυμίσω ότι δεν απεδείχθη τίποτε για οποιαδήποτρε δοσοληψία Ρουσόπουλου.

Μέτοικος είπε...

Κι εγώ με τη σειρά μου να υπενθυμίσω ότι ούτε για τον Χριστοφοράκο ή τον Καραβέλα απεδείχθη (μέχρι στιγμής) καμιά επιλήψιμη δοσοληψία.

ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ???? είπε...

Μεχρι τωρα ξερουμε... στην πωληση, υπαρχει καποιο προσωπο που απευθυνετε ο αγοραστης, και αυτος ειναι καποιο αλλο προσωπο. Αρα υπαρχει πωλητης ενας[ μεσιτης ιδιοκτητης] και ο αγοραστης ενας ηηη και πολλοι. ποιος ειναι ο πωλητης???? τον αγοραστη τον ξερουμε????οπου υπαρχει φωτια υπαρχει καπνος . αν τον αδικισαμε τον κυριο... ας μας αδικιση ο ΘΕΟς .εδω τα ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΑ σηκωθηκαν μοναχα τους και πηγανε στους μοναχους? ολες οι δοσο- δεινω,, ληψειες--λαμβανω, απο αερικα γινανε? και αν αυτοι δεν δικαζονται, εμεις να παμε μονοι μας φυλακη, να μας ταιζουν απο αυτα που μας εχουν κλεψει? ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΑΕΙ..... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

βοιωτός είπε...

@ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ
με εικασίες δεν καταδικάζονται άνθρωποι.

Μέτοικε,
κατάλαβα, μη μου πεις.
Επειδή ο αθώος Χριστοφοράκος κι ο αθώος Καραβέλας είναι φτωχοί και δεν έχουν πολιτικές πλάτες φοβήθηκαν μην του τυλίξει ο εισαγγελέας σε μια κόλλα χαρτί και την κοπάνησαν, έτσι;

Μόνο και μόνο επειδή δημιούργησαν αυτή την αναστάτωση, την κινητοποίηση και τα έξοδα θα τους καταδίκαζα σε 10 χρόνια τον καθένα άνευ εξαγοράς και πληρωμή όλων των δαπανών για τον εντοπισμό και σύλληψή τους. Ασχέτως να είναι αθώοι ή ένοχοι για όσα λέγεται ότι διέπραξαν.

αποχή είπε...

Καλά όλα αυτά. Δεν θα σκάσουμε κιόλας για τον Ρουσόπουλο. Αλλά τις ατάκες του Πάγκαλου γιατί δεν τις γράφετε; το βράδυ των εκλογών είπε σε κανάλι ότι από αυτούς που δεν πήγαν να ψηφίσουν στις εκλογές δε θέλει καμιά ψήφο ποτέ! Και προχτές είπε ότι αυτοί που απείχαν είναι ρεμάλια!
Ε? θαυμάστε τον και δείτε τι μας θεωρεί!!!

Εωσφόρος είπε...

αποχή ,
ώστε θεωρεί ρεμάλια τους απέχοντες;
Αυτοί να δεις.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ.ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙ?ΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ...ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ...ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΣΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ. ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΟΞΩ...