Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Μεγάλος διαγωνισμός της viotia - 6 εισιτήρια για τη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα στη Λιβαδειά

Η συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα που θα δοθεί στη Λιβαδειά το Σάββατο 4 Ιουλίου 2009 είναι μια μοναδική ευκαιρία για τη συνάντηση της βοιωτικής νεολαίας σε ένα σημαντικό μουσικό και πολιτιστικό γεγονός που πιθανόν να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια νέα προσέγγιση του πολιτισμού από τους δημόσιους φορείς. Μια νέα αντίληψη που δεν αφορά στην Τέχνη γενικώς και αορίστως αλλά στο Γεγονός. Στο Γεγονός ως γεωμετρικό τόπο συνάντησης της τέχνης με την επικοινωνία, του παλμού της ζωής με την ίδια την πραγματικότητα.

Σε όλες τις περιπτώσεις η viotia έχει τη χαρά και την τιμή να μπορεί να διαθέσει 6 δωρεάν εισιτήρια στους αναγνώστες της για να παρακολουθήσουν τη συναυλία.

Οπως συνηθίζεται οι τυχεροί αναγνώστες πρέπει να απαντήσουν σε μια ερώτηση

Ποια χρονιά διαλύθηκαν οι ΠΥΞ ΛΑΞ και ο Φίλιππος Πλιάτσικας
συνέχισε μόνος του τη μουσική του διαδρομή;


Οι απαντήσεις αποστέλλονται με e-mail στο boeotia@otenet.gr. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό οφείλουν να αναγράφουν τα πραγματικά τους στοιχεία ώστε να μπορούν να προμηθευτούν τα δωρεάν εισιτήρια από το δισκοπωλείο ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ, στον Πεζόδρομο της Μπουφίδου στη Λιβαδειά.
Αν οι νικητές είναι περισσότεροι από 6 θα ληφθεί υπόψιν η χρονική προτεραιότητα. Γι' αυτό απαντήστε όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το Σάββατο 27 Ιουνίου. Από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου οι νικητές θα μπορούν να προμηθευτούν τα δωρεάν εισιτήριά τους από το δισκοπωλείο ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ, στον Πεζόδρομο της Λιβαδειάς.
Για διευκρινίσεις αναμένουμε τις ερωτήσεις σας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να προλαβαμε!

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από το ονοματεπώνυμό μας και την απάντηση-βέβαια, χρειάζεται και κάποιο άλλο στοιχείο;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ είπε...

KALO