Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Σεισμός στην Αταλάντη


Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στη Λιβαδειά στις 00:48 το πρωί της Πέμπτης 18 Ιουνίου 2009. Το μέγεθος του σεισμού ήταν 3.2 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ και το επικεντρο εντοπίζεται 4 χλμ. βορειοανατολικά της Αταλάντης και 30 χλμ. βορειοανατολικά της Λιβαδειάς.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kanena stoixeio epipleon den yparxei?Exei kapoia sxesi me ton megalo seismo pou perimenoun?rwtaw giati eimai katoikos tis perioxis tis Atalantis kai prin apo ligo eginan kai alloi dyo mikroseismoi....Einai agxwtiko...Ean prakalw gnwrizei kapoios kati as dwsei plirofories!

βοιωτός είπε...

Ολοι οι κάτοικοι της περιοχής οφείλουν να παραμένουν ψύχραιμοι και να μην παρασύρονται από ασυνείδητους που διαδίδουν ανυπόστατες φήμες.
Θυμηθείτε:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΙΣΜΟ. ΟΥΤΕ Ο ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ.

βοιωτός είπε...

Στις 11.26 είχαμε 3 Ρίχτερ στην περιοχή Αταλάντης.

Ανώνυμος είπε...

prepi telika meta ton ioynio an den gini megalos sismos...poy den tha gini...oloi oi katiki tis fthiotidas na dwsoyn ena kalo ξilo ston Barotso na to thimate gia panta...den mpori aytos o tromokratis na exei sto podi tin misi ellada me oti malakia toy katevi......

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαρωτσος και ο καθες ΒΑΡΩΤΣΟΣ δεν φταιει σε τιποτα. Τη δουλεια του κανει, ειναι ερευνητης και προσπαθει για κατι, το οποιο μπορει να ειναι εφικτο, ή να ανηκει στη σφαιρα της φαντασιας! Το ξυλο το χρειαζονται καποιοι "δημοσιογραφοι" (για να μην τους χαρακτηρισω αλλιώς) οι οποιοι μεταφερουν την ερευνα, αλλοιώνοντας την και δινωντας της σαρκα και οστα, ωστε να κινδυνολογησουν και να πουλησουν. Ο καθε ερευνητης κανει πανεπιστηνιακη δουλεια, και η δουλεια αυτη δεν εχει σχεση με τη δημοσιογραφια και τον απλο πολιτη σαν και μενα, που οταν ακουσω "σκουπιδια" παρουσιασμενα ως "εγκυρες ειδησεις" θα αγχωθω και θα πανικοβληθω!