Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Παράπονα Πετσάλνικου για την κινητοποίηση στη Θήβα

Ελάχιστος κόσμος από τη Θήβα προσήλθε στην ομιλία του Φίλιππου Πετσάλνικου για τις ευρωεκλογές που πραγματοποιήθηκε προχθές Σάββατο στον Πεζόδρομο της βοιωτικής συμπρωτεύουσας.
Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης -σύμφωνα με πληροφορίες- απέδωσε την μικρή συμμετοχή στην περιορισμένου εύρους κινητοποίηση από τον κομματικό μηχανισμό και απέδωσε τις ευθϋνες στους τοπικούς πολιτευτές, και στην περίπτωσή μας πολιτεύτριες.
Αλλά και για άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν παράπονα, όπως ο κ. Ακης Βαγιάκος ο οποίος εθεάθη να καταφθάνει στην εκδήλωση στις 21:15 με ώρα έναρξης 20:30.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η κατασταση ήταν απελπιστική. Αυτο δείχνει το περασμα που έχουν τα στελέχη της περιοχής του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Ο Πετσάλνιος τι να έιπε άραγε. Του άρεσε η εικόνα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ είπε...

Και που εισαι ακομη, οσο το ΠΑΣΟΚ θα κατεβαζει υποψηφιους αυτης της αποδοσης , εμεις οι απλοι ψηφοφοροι, θα δειχνουμε απεχθεια. Τα τοπικα για λογους σκοπιμοτητας δεν απορριπτουν. Αλλα αφου ετσι θελουν αντιδραση εμεις. ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ----ΙΚΑΝΟΥΣ---ΙΚΑΝΟΥΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ε , ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΑΠ?

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα να χωνέψει ο Μπένι ότι έχασε από τον ΓΑΠ;

Ανώνυμος είπε...

θα μας πει κανένας αυτά τα λεφτά ο Τσουκάτος που τα πήγε τελικά;

Εωσφόρος είπε...

Πρασινο - γάλαζα τα νερά της Siemens.

Εωσφόρος είπε...

Θα προτιμούσα να μου πουν που πήγαν τα άλλα 99.

Ανώνυμος είπε...

ποιός φορέας ήταν ο διοργανωτής; γιατί έγινε σάββατο και όχι παρασκευή όπως αρχικα μας είχαν πει;

Ανώνυμος είπε...

ειδαμε και τον κοσμο που ειχαν οι αλλοι.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΝΙΚΟΥ, ΤΙ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ. ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΓΚΕΚΝΤΡΩΣΗ. ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχήν
πόσα άτομα περιμένατε να έρθουν σαββατιάτικα; εγώ υπολογίζω να ήταν γύρω στους 250 χώρια τα καφενεία. αν είστε πασοκοι ενεργείτε σε βαρος της παράταξης με ολα αυτα που λετε. δηλαδη ο αξιοτιμος βουλευτης δεν μετεχει στις διοργανωσεις; πόσους έφερε; τα λοιπά στελέχη;
αν είστε απο άλλη παραταξη ασχολειθείτε με τον δικό σας λαό στις δικές σας συγκεντώσεις και κάντε υπομονή 5 μέρες μείνανε και θα το πάρετε το μήνυμα.

Ανώνυμος είπε...

τελευταίε ανωνυμε
δεν ξέρω τι ξέρει ο ΓΑΠ αλλά βλέπω οτι το ξυδάκι σου εξακολουθείς να το πίνεις. όσο φαρμάκι κι αν ξεράσεις όλο και κάτι θα μείνει μέσα σου. πρόσεχέ το δεν κάνει καλό.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 12.37
ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΑΠ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Πετσάλνικος στη Θήβα είχε 250 άτομα τότε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους διοργανωτές διότι ο Παπαθανασίου (ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών) στη Λιβαδειά ΔΕΝ ξεπέρασε τους 200 παρά την μεγάλη κινητοποίηση του μηχανισμού του κυβερνόντος κόμματος.
Με τις υγείες σας...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΩΝ 1,11 , 1,16 ΚΑΙ 1,45, ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΥΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΎΠΤΕΤΕ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΩ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΚΟΜΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΙΕΔΑΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΦΙΑΣΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΓΙΑΣ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΓΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ, Ο ΒΑΓΙΑΚΟΣ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΗΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΕ ΤΟΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗ. ΕΥΓΕ

Trofonios είπε...

Δεν μας γαμείς και συ ρε Πετσάλνικε!
Κουμάντο στα μέρη μας θα κάνεις;
Εδώ είναι επαρχεία και δουλεύουν αλλιώς οι ψηφοθηρικές δουλειές μας.
Αυτά να πας να τα κάνεις στις μεγαλουπόλεις, να μισθώσεις 30 λεωφορεία για να γεμίσεις τις πλατείες όπως κάνουν Κωστάκης και Γιωργάκης.
Τι θες δηλαδή να μάθεις πως δουλεύουν εδώ τα πράγματα;
Λοιπόν άκου.
Ο Βαγιάκος ήταν σε έναν γάμο στην Χερώνεια. Εκεί είναι η πελατεία βρε. 500 άτομα ψηφοφόροι Λειβαδίτες και Χαιρωνίτες, Δήμαρχαίοι, Δεσποτάδες, Αρχαιολόγοι, κλπ.κλπ.
Που θα κερδίσει πόντους δηλαδή ο Βαγιάκος; Δίπλα σου να χειροκροτεί τα ξενέρωτα κειμενάκια που σου γράφουν οι επικοινωνιολόγοι σας; Εδώ έχουμε την χαιρετούρα και το "τι φτιαχσ;"
Και επειδή αναφέρατε και την κυρία αθλητικογλάστρα τσΕΡΤ, ήταν και αυτή σε γάμο και μάλιστα μετά μάσας. Αμ πως; Εκεί ήταν καινούριοι πελάτες του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα πρώην ΝΔτες Τσιπλακικοί αγωνιστές. Τι έτσι θα τους χάσει η Αγάτσα;

Άντε από δω ρε ξενέρωτε που θαρς να μας πεις πως να κάνουμ τσδουλιές μας.

Ανώνυμος είπε...

ο τροφώνιος είπε κάτι που το παρατήρησα και εγώ. Στη λιβαδειά ενώ μετα την ομιλία λοβέρδου τα στελέχη τον πήραν κολλητά και αμέσως πήγαν στη ταβέρνα κάποιο στέλεχος προτίμησε να κουβεντιάσει με τον κόσμο στα καφενεία, μία πολύ έξυπνη κίνηση. Δεν ψηφίζει ο λοβέρδος στην βοιωτία!!!!
τώρα αν ηταν πολλά άτομα ή λίγα στην συγκέντρωση θα φανεί την κυριακή το βράδυ.
θα εκπλαγείτε όσον αφορά την βοιωτία.
υπομονή.

Ανώνυμος είπε...

Eρώτηση
Την ομιλία την είχει διοργανώσει ο βουλευτής, οι κυρίες, οι φερομενοι ως υποψήφιοι, ή η ν.ε. σε συνεργασία με την τοπική οργάνωση;
ανανέωση στα οργανα, νέες ιδέες, νέα πρόσωπα και σκατά στα μούτρα μας.Ας μην ήταν μπροστά το πασοκ στις δημοσκοπήσεις και τότε θα βλέπαμε αν γινόταν εκδήλωση στην πόλη της θήβας και αν η εκδήλωση της Λιβαδειάς με το Α. Λοβέρδο θα είχε δεν θα είχε εκατό άτομα. Μήπως γνωρίζει κανείς πότε ανοίγει τα γραφεία της η τ.ο. Θήβας και Λιβαδειάς;
Και σε τελική αναλυση μια ζωή στο πασοκ φωνάζουμε για την παρέμαβση των βουλευτών, πολιτευτών κ.λ.π.Τώρα που είναι να φανεί και να δραστηριοποιηθεί η οργάνωση που είναι;Οπως είπ[ε και ο λαλίστατος γραμματέας της Ν.Ε. κάνουν περιοδείες στα χωριά και ενημέρωνουν το κόσμο και "μιλούν με την κουνωνία.Ποιοι μωρέ; Το ψηφοδέλτιο του 2007 μαζί με τους παρατρεχάμενους είναι είκοσι άτομα και οι ακροατές πέντε. Επιτυχημένη κινητοποιηση! Ρε δεν ντρεπόμαστε λίγο.