Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Τριγμοί στην παράταξη Τσιφή

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης ανεξαρτητοποίησης ίσως αναγνωστεί απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδεάς καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες της viotia- o δημοτικό σύμβουλος της πλειοψηφίας και τέως αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Αποστόλου πιθανότατα θα διαχωρίσει τη θέση του από την παράταξη του δημάρχου κ. Τσιφή μέχρι σημείου ανεξαρτητοποίησης. Ο κ. Αποστόλου είναι τον τελευταίο καιρό εμφανώς αποστασιοποιημένος από την πλειοψηφία και την δυσαρέσκειά του την έχει επανειλημμένως εκφράσει και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα προβλήματα του δημάρχου Λεβαδέων κ.Τσιφή πάντως δεν σταματούν στον κ. Αποστόλου καθώς και οι κκ. Γκριτζάπης και Καφρίτσας είναι χολωμένοι από την στάση του. Μάλιστα σύμφωνα με μια φήμη το περασμένο Σάββατο οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας επεδίωξαν να συναντήσουν τον κ. Τσιφή προκειμένου να του εκθέσουν τα παράπονά τους και να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους!!!
Αν όλα αυτά ισχύουν είναι πλέον ή βέβαιον ότι θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον, πιθανότατα και θεαματικό, Δημοτικό Συμβούλιο απόψε στο Παλαιό Δημαρχείο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά συμβαίνουν Συνδημότες μου στους πλανοδίους Θιάσους που δεν έχουν Μόνιμο Έργο (συγγνώμη Πρόγραμμα) κι έγινε Μόνο και Μόνο για να γίνει κάποιος Κομπάρσος Πρωταγωνιστής .

"Θα έλθουν κι άλλοι πλανόδιοι Θίασοι Ας Βάλουμε........ Μυαλό".

Ανώνυμος είπε...

Θα τρελαθούμε εντελώς. 2 χρόνια Αντιδήμαρχος με μισθό (όχι ευκαταφρόνητο) όλα πάνε καλά. Μόλις χάνουμε τον μισθό ανακαλύπτουμε ότι η παράταξη δεν μας εκφράζει και αποχωρούμε. Α ρε Λιβαδειά με το υλικό σου.

Ανώνυμος είπε...

Kάποτε ένας μεγάλος πολιτικός είχε μιλήσει για "τσάμπα μάγκες". Τo ίδιο συμβαίνει και εδώ. Γιατί 2000 Χ 12 Χ 2 + 4.000 (Εξοδα παράστασης στο δημοτικό συμβούλιο) = 52.000
Οπότε οι όποιες όψιμες κριτικές για την πολιτική του κ.Τσιφή, από αυτούς που γνωρίζουν πολύ καλά την πιο πάνω συνάρτηση, όχι μόνο δεν πείθουν αλλά αντιθέτως δημιουργούν και υποψίες στους ενεργούς πολίτες.