Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Καταδίκη του δημάρχου Λεβαδέων Δ.Τσιφή για συκοφαντική δυσφήμηση

Υποχρεώνει τον δήμαρχο Λεβαδέων Δ. Τσιφή στην καταβολή 40.000 ευρώ η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λιβαδειάς που δικαιώνει τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Χρήστο Παλαιολόγο. Ιδού το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Χρήστος Παλαιολόγος.

Ηθική και νομική δικαίωση απέδωσε στον Χρήστο Παλαιολόγο το Πολυμελές Πρωτοδικείο Λιβαδειάς, το οποίο με την υπ' αριθ. 15/2009 πρωτόδικη απόφαση του, υποχρεώνει το Δήμαρχο κ. Δ. Τσιφή να του καταβάλει το ποσό των 40.000 ευρώ για ηθική βλάβη λόγω συκοφαντικής δυσφήμησης για αναληθή γεγονότα που ισχυρίστηκε σε βάρος του μέσω του Ρ/Σ «ΣΕΙΡΙΟΣ».
Με την ίδια απόφαση του Δικαστηρίου απορρίφτηκε αγωγή του κ. Δ. Τσιφή κατά του Χρ. Παλαιολόγου με την οποία και εκείνος ζητούσε χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, για συκοφαντική δυσφήμηση.
Χρήστος Παλαιολόγος
Δημοτικός Σύμβουλος

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aλλους τους καταδικάζουν οι δικαστές και άλλους οι πολίτες...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ,ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ , ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ. ΤΗΣ ΔΕΠΑΛ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ.....ΛΟΓΩΩΩΩΩ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο τσιφης σαν ανθρωπος δεν εχει καμια σχεση με τον παλαιολογο και τον ρουσαρη και οσοι απο το πασοκ κανουν πλατες στον υποψηφιο του ΣΙΡΥΖΑ θα πανε και αυτοι σπιτι τους απο τον λαο της λειβαδιας τσιφη κανε την δουλεια σου με ηθος οπως εκανες με την απομακ/ση του γνωστου....και ο λαος θα ειναι μαζι σου αυτος δικαζει και καταδικαζει τα λαμογια

Ανώνυμος είπε...

Την μέγιστη αναγνώριση [μεταξύ των άλλων δημάρχων] έχει γνωρίσει ο Παλαιολόγος, 1 4ετία αντιδήμαρχος και 3 4ετίες δήμαρχος. Κάθε άλλο παρά ο λαός της Λιβαδειάς τον καταδίκασε.
Ας όψονται τα λαμόγια που δεν μπορούσαν να κάνουν τις δουλειές τους ελεύθερα στην πόλη και συνασπίστηκαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί για να τον "καθαρίσουν".
Τα αποτελέσματα της εφαρμογής του σχεδίου Ακριβάκη [αλήθεια δεν ακούσαμε την άποψή του για την Ολυμπιακή], για την κατάληψη του δήμου είναι σε όλους ορατά, στην πλατεία, στο κολυμβητήριο, στην Στρ. Ιωάννου, στις παλλινωδίες για το δημαρχείο, στις κωμικοτραγικές δημόσιες εμφανίσεις του δημάρχου που προσβάλουν τους δημότες στο πανελλήνιο κ.α.
Είναι ορατά στην καθημερινή omerta μεταξύ των τοπικών στελεχών- πολιτευτών -υποψηφίων ή όπως αλλιώς οναμάζονται οι ιδιοτελείς μετριότητες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κάνουν αμφότεροι τις δουλειές τους χωρίς τον Παλαιόλογο στα πόδια τους.
Θέλησαν και επέβαλαν έναν τροχονόμο για τις δουλειές τους: "περάστε κόσμε, εγώ δεν καταλαβαίνω τί γίνεται. Ούτε καταλαβαίνω τί λέω στους Ρ/Σ. Κι αν καταδικάστηκα πάλι δεν κατάλαβα τίποτα. Κι αν αποδεικνύεται ότι είμαι συκοφάντης, πρόβλημα του Παλαιολόγου και αυτό. Έχω το ακαταλόγιστο, είμαι αυτοκράτωρ. Εγώ για ένα πράγμα δεσμεύτηκα να κάνω την πόλη σαν την κλινική μου [ανάθεμα σ' αυτούς που μου την έκλεισαν] και θα το κάνω ότι κι αν πείτε. Εξάλου από αυτή τη ρημάδα έγινα δήμαρχοε".
Φτου ρε

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΑΣ[ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ] ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ...ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ....ΟΤΑΝ ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ...ΟΤΑΝ ΑΔΕΙΑΖΑΝ ΤΙΣ ΚΑΒΕΣ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΦΗΣ [ΑΛΛΟΣ ΧΑΛΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΟΔΕΙΑ ΤΟΥ] ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ[1500 ΕΥΡΩ ]ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΑΑΑΘΕΣΤΕ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΛΕΙΒΑΔΙΤΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.ΟΚ? ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΔΕΠΑΛ. ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΛΕΒΑΝΕ. ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ[ ΣΚΑΛΤΣΑ] ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΕΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτοί οι ξεχασμένοι ταλιμπαν του κ. Παλαιολόγου δεν έχουν καταλάβει οτι το βασίλειο εχει καταρρεύσει εδώ και 6 έτη ? Σε πόσες εκλογικές αναμετρήσεις θα πρέπει να χασουν για το καταλάβουν? Aπο την άλλη τουςδικαιολογώ γιατί πρόκειται για τεμπλελιδες που χάρη σε αυτόν κατάφεραν να διορισθούν, διαφορετικά δεν θα ειχαν στον ήλιο μοίρα! Οι πολίτες της Λιβαδειας όμως τι φταίνε που θα πρέπει να τους πληρώνουν μέσω των δημοτικών τελών εφόρου ζωής? Γι’ αυτό με τη δύναμη της ψήφου έστειλε όλους τους υπεύθυνους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας! Και το καλύτερο κάποιοι εξ’ αυτών πιστεύοντας στην Ανάσταση ετοιμάζουν ανεξάρτητη κίνηση για τις δημοτικές εκλογές. Το “Που πας ρε Καραμήτρο!!!” σε ποια ταινία ειπώθηκε ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΦΗ. ΕΣΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ,ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΣΥΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΑΣ.[ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΕΠΑΛ].

Ανώνυμος είπε...

Τα 40.000 ευρω, αποζημιωση του εργοδοτη σας , σας φτανουν εναντι των μισθων σας? Μολις τα παρει απο των Τσιφη, να τα απαιτησετε, ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΙΔΕΑ? .ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΔΕΠΑΛ.

Ανώνυμος είπε...

40 και τρια θα παρει...
τοσα εχει παρει θελει κι αλλα...

rozalia είπε...

τελευταίε ανώνυμε, ti σεβασμός και κομψότητα σ έναν άνθρωπο που ήταν 12 χρόνια δήμαρχος και τουλάχιστον εκσυγχρόνισε το δήμο και τα θεσμικά συστήματα;
και φοβάμαι ότι όσο θα ήταν δήμαρχος μπορεί και να τον περιτριγύριζες...
εσύ δε φίλε των 9.58 τι απαξίωση είναι αυτή για τον σκαλτσά; φουκαράς και πλανητάρχης κατ ιδέαν.. αυτό δεν είναι πολιτική, είναι προσωπική υστερία.

Ανώνυμος είπε...

ροζαλια..... τι δουλεια εχει ο ΣΚΑΛΤΣΑΣ στα δικαστηρια? αυτο δεν το ειπες. οσο οτι το ειδε [πλανηταρχης] απειλουσε να διωξει τους τεμπελιδες,[ΔΕΠΑΛ] απο την δημαρχεια.προσωπικη υστερια? εγω γιατι? δεν τον ψηφισα, δεν θα παρει απο εμενα σταυρο. Ομως αδικα σερνετε [ΣΚΑΛΤΣΑΣ] στα δικαστηρια. ΓΙΑΥΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙς ΝΑ ΠΕΙς. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.οχι πιασαμε το φουκαρας και το πλανηταρχης.Σιγα τον εκλεκτο της Λειβαδιας.

rozalia είπε...

τον ψήφισες ή όχι μου είναι αδιάφορο. το αν και πόσο φταίει θα το κρίνουν τα δικαστήρια.
το εκλεκτός ποιός το ορίζει και με ποιά κριτήρια;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑΛ[ΣΚΑΛΤΣΑΣ] ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ [ΔΕΠΑΛ]ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ. ΕΒΑΛΕ ΟΡΚΩΤΟΥς ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΚΟΤΩΝ,ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗς ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ[ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ] ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ [ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΣΗ ΕΤΟΣ] ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΤΑΣΤΑΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΤΟ ΕΛΑΒΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ? ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΣΚΑΛΤΣΑΣ? ΕΝΩ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ, ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ,ΞΕΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΕΗ .... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ Ο ΣΚΑΛΤΣΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΔΕΠΑΛ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΠΑΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΚΟΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ο ΜΗΤΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΕΠΑΛ.ΚΑΙ Ο ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.ΠΟΣΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΡΟΥΣΑΡΗ.ΠΟΣΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ Ο ΡΟΥΣΑΡΗΣ.ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΤΙΣ [ΔΕΠΑΛ ] ΑΓΓΡΑΜΑΤΟΙ ΚΑΘΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ, ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΣΤΩ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΕΝΑΝΤΙ [ΣΚΑΛΤΣΑΣ] ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ[ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ] ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣ. ΤΟΝ ΣΚΑΛΤΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ? ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΚΟΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕ ΕΥΘΥΝΕΣ? Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ .