Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Οι διακριθέντες του 4ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ

O 4ος ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΙΚΩΝ
Ανακοινώνονται σήμερα 31/5/2015 τα επίσημα αποτελέσματα του Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ, που είναι αφιερωμένος στον ποιητή Κώστα Μόντη και που έγινε με σημαντική επιτυχία για τέταρτη συνεχή χρονιά.
Σύμφωνα με την επίσημη προκήρυξη του 4ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ, απονέμονται 3 βραβεία και 3 έπαινοι – φέτος υπάρχει και μία ισοβαθμία.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
Το 1ο βραβείο του 4ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο Αλέξανδρος Κορνηλίου για το ποίημα «Χάσιμο χρόνου (Η εμφύλιος διχογνωμία)», με συνολική βαθμολογία 64 βαθμών.
Το 2ο βραβείο του 4ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο Φοίβη για το ποίημα «Φάτα Μοργκάνα», με συνολική βαθμολογία 63 βαθμών.
Το 3ο βραβείο του 4ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο Βενέτης  για το ποίημα «Πέντε δάκρυα», με συνολική βαθμολογία 61 βαθμών.


ΟΙ ΕΠΑΙΝΟΙ
Ο Α’ έπαινος  του 4ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο Πότνια Θηρών  για το ποίημα «Άνοιξη», με συνολική βαθμολογία 60 βαθμών.
Ο Β’ έπαινος  του 4ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται από κοινού λόγω ισοβαθμίας στις συμμετοχές: α)με το ψευδώνυμο Αίολος για το ποίημα «Τούτη την αγάπη» με συνολική βαθμολογία 58 βαθμών και β) με το ψευδώνυμο Δρυς για το ποίημα «Λακεδαίμονες» με συνολική βαθμολογία 58 βαθμών.
Ο Γ’ έπαινος  του 4ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη συμμετοχή με το ψευδώνυμο Αστέρω Στυλιανού  για το ποίημα «Ανορθόγραφη καρδιά», με συνολική βαθμολογία 57 βαθμών.

Τα ποιήματα που απέσπασαν διάκριση θα δημοσιευτούν αργότερα.



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα δημοσιευτεί πίνακας με τους βαθμούς όσων έλαβαν μέρος;;

ΑΛΚΜΗΝΗ είπε...

Θεσπίζεται και τέταρτο βραβείο (με χρηματικό έπαθλο 300 ευρώ) για ένα ποίημα με θέμα τη Λιβαδειά ή τη Βοιωτία εν γένει. Το βραβείο αθλοθετεί ο Σύλλογος Οι Φίλοι Του ΞΕΝΙΑ Λιβαδειάς. Για αυτόν τον κλάδο του 4ου διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ οι συμμετέχοντες θα αποστείλουν και δεύτερο ποίημα (εκτός του πρώτου για τη συμμετοχής τους στον κύριο 4ο διαγωνισμό ΕΛΙΚΩΝ) ή εφόσον επιθυμούν μόνο για αυτό το έπαθλο ποίημα με θέμα τη Λιβαδειά ή τη Βοιωτία. Και για το βραβείο τούτο θα ακολουθηθεί η ως άνω διαδικασία και θα κριθεί από τους 4 κριτές.
Αυτό δεν έχει αναρτηθεί.
Ποιός/α είναι απο τους διαγωνιζόμενους έλαβαν το βραβείο αυτό:

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ(ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ)

βοιωτός είπε...

8,56
Αύριο θα δημοσιευτεί ο νικητής ή η νικήτρια στο βραβείο αυτό.

βοιωτός είπε...

ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ 12.39
Λαμβάνω πολύ σοβαρά υπ' όψιν μου τα καλά σου λόγια, καθώς μας έχεις συνηθίσει στη σκληρή αλλά πάντοτε κόσμια και καλοπροαίρετη κριτική. Ευχαριστούμε πολύ.

Ιωάννης Παναγάκος είπε...

"9. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Μάιο του 2015."
Τα αποτελέσματα των υπολοίπων, πότε θα δημοσιευτούν;

Ιωάννης Παναγάκος είπε...

"9. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Μάιο του 2015."
Τα αποτελέσματα των υπολοίπων, πότε θα δημοσιευτούν;