Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ο Αθανάσιος Γιαννόπουλος πρόεδρος στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο Αθανάσιος Γιαννόπουλος ομότιμος καθηγητής Χειρουργικής, Πανεπιστήμιο Αθηνών τοποθετείται πρόεδρος του Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ)
Αντιπρόεδρος θα είναι ο Πανταζής Ευστάθιος, δικηγόρος - κοινωνιολόγος.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

''Μεγάλη θέση'' για τον συντοπίτη μας Θανάση Γιαννόπουλο που από Πρώην Υφυπουργός Υγείας, θα μπορούσε να γίνει και Διοικητής....Νοσοκομείου ή ακόμα και ενός ........Κέντρου Υγείας!!!!!!!!
ΥΓ. Από δήμαρχος Κλητήρας Υπουργέ!!!!!!!!! και η ''ξεφτίλα'' δεν έχει τέλος ακόμα...........

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή από Δήμαρχος κλητήρας ο κος Υπουργός?

Ανώνυμος είπε...

Ή ακόμη καλύτερα θα μπορούσε να μην είναι και σε καμία θέση λόγω ανανέωσης...., γιατί έστω και στο ΚΕΕΛΠΝΟ δεν το λες ανανέωση με τον Γιαννόπουλο! Οπότε και το ΚΕΕΛΠΝΟ μάλλον πολύ (μα πάρα πολύ) του πέφτει!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά Αριστερά.

ΟΛΓΑ είπε...

ΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ? Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!ΤΙ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ......ΣΤΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ?ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που οι τοποθετήσεις στελεχών κλπ. επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ θα γίνονταν με αξιοκρατία!!! Για την ιστορία, ο πρώην βουλευτής και Υφυπουργός κ. Γιαννόπουλος, απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής Φθιώτιδας με τους ΑΝΕΛ...

Ανώνυμος είπε...

Toso polu enoxlhse?xaxaxa