Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Βοιωτία: Άδειασε ένα σπίτι και πούλησε τη λεία του σε ομοεθνή του

Μάνος Τσαγκαράκης

Μέσα σε σάκους σε έναν χώρο στον Ορχομενό Βοιωτίας, είχε κρύψει τη λεία του από την διάρρηξη στην αποθήκη του σπιτιού ενός 37χρονου στην ίδια περιοχή ο Ρουμάνος δράστης, αφού πρώτα πούλησε μέρος από τα κλοπιμαία σε έναν συμπατριώτη του!
Τα στοιχεία που βρήκαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οδήγησαν στα ίχνη του 26χρονου αλλοδαπού και τον προσήγαγαν στο πλαίσιο της προανάκρισης. Ο Ρουμάνος ομολόγησε ότι αυτός είχε κλέψει τρία αλυσοπρίονα, τέσσερις γωνιακούς τροχούς κοπής, ένα δράπανο, δύο ηλεκτρικά δραπανοκατσάβιδα, μία συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης, ένα σκαπτικό κομπρεσέρ και ένα ποδήλατο και έδειξε στους αστυνομικούς πού τα έκρυβε.

Όμως, έλειπαν από τους σάκους το ένα αλυσοπρίονο και το ποδήλατο, τα οποία ο δράστης αποκάλυψε πως είχε πουλήσει σε έναν 48χρονο ομοεθνή του, που και αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους και οι δυο Ρουμάνοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: