Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

"Υιοθέτηση χώρων πρασίνου" από σχολεία στη Λιβαδειά


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ Δ/Σ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ; ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ''ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ'' ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ; (ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΓΕΣ. ΡΕ ΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ Η ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ. ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΤΡΙΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ .

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.
ΠΗΓΑ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ FACEBOOK ΚΑΙ YOUTUBE MONOΠΟΛΟΥΣΑΝ ΣΤΑ MONITOR TΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ζέστη, Facebook-Youtube, καφές, μισθός εξασφαλισμένος, που και που κανένα τσιπουράκι κάτω, τι άλλο να θες απ'την ζωή.....ζήτω η νέα Δημοτική Αρχή!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και η ωρα άφιξης στην εργασία 8.30 με 9.00. Να μου ζήσεις δημαρχίνα που τους τραβηξες τα λουριά. Μη ξεχάσεις το μεσημερακι να φεύγουν κάνα μισαωρο νωρίτερα τα παιδιά που έχουν σκάσει στη δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω σαν δημότης να μου πουν επίσημα από το δήμο ποιο είναι το ωράριο εργασίας των υπαλλήλων (το γνωστό 8ωρο)

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!