Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Εκτακτη σύσκεψη στον Δήμο Λεβαδέων για την Κωπαΐδα


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού έλυσαν όλα τα προβλήματα του Δήμου Λεβαδέων τώρα ασχολούνται με την Κωπαΐδα! Θα περίμενα μια έκτακτη σύσκεψη για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον πλέον εμπορικό δρόμο της πόλης (τον πεζόδρομο της Μπουφίδου) λόγω ανάπλασης και την καθυστέρηση που ολοκλήρωσης του έργου το οποίο θα μας εκθέσει σε όλους αυτούς που θα επισκεφθούν την πόλη μας το Πάσχα. Αφού δεν καταφέραμε να έχουμε οργανωμένες απόκριες σε αυτήν την πόλη τώρα θα έχουμε και ένα λασπωμένο Πάσχα! Και να σκεφτεί κανείς ότι η Εκδήλωση αυτή είναι "η εκδήλωση θεσμός" του Δήμου!!

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα

Λύσαμε τα του νοσοκομείου, φέραμε γιατρούς, δώσαμε αυξήσεις στις εφημερίες, λύσαμε το θεμα με το ΧΥΤΑ, λύσαμε το προβλημα με τα αδέσποτα και τωρα εξάγουμε τεχνογνωσία στην περιφερεια !!

Ρε χούμα !

Βασίλης είπε...

Φτιάξαμε και το νέο οργανόγραμμα των Υπηρεσιών του Δήμου ,περιορίσαμε τις θέσεις των προισταμένων και των Διευθυντών και έτσι κάναμε και οικονομία στα οικονομικά του Δήμου.

Μπράβο στην νέα δημοτική αρχή που επιλύει και ένα θέμα το μήνα αλλά δεν το ανακοινώνει για λόγους σεμνότητας .

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ....Η ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

δεν καταλαβα, δηλαδή μονο ο πεζοδρομος εχει πονο, εμεις οι αγροτες δεν υπαρχουμε, μπραβο στην δημαρχο

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στα τόσα προβλήματα που βιώνει ο εμπορικός κόσμος στην Λιβαδειά το Πάσχα θα ήταν μια ανάσα ανακούφισης, και αυτό το χάσαμε...!

Ανώνυμος είπε...

@1:19 μ.μ.
Δηλαδή μόνο ο πεζόδρομος είναι εμπορικός κόσμος? είσαι και του Εμπορικού συλλόγου τρομάρα σου

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ 10.38 ΤΙ ΕΙΣΑΙ ?ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ??

Ανώνυμος είπε...

Όπως αναφέρει και το "Δελτίο Τύπου" τις περισσότερες ενέργειες (αν όχι όλες) τις κάνει η Περιφέρεια, και στην διεκδίκηση των αποζημιώσεων αλλά και οικονομικά για την αποστράγγιση. Τα συγχαρητήρια λοιπόν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!