Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Για το ΚΕΠ του Δήμου Λεβαδέων


Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ/
Διευθυντής ViotiaBusinessRadio

Υπήρχε ανάγκη αυτή τη στιγμή  μίσθωσης κτηρίου για τη στέγαση του ΚΕΠ Δήμου Λεβαδέων; Ασφαλώς όχι. Το ΚΕΠ στεγάζεται -πολύ εξυπηρετικά για το κοινό- στο Δημαρχείο.
Παράπονα για υπηρεσίες του δεν έχουν ακουστεί πράγμα που δείχνει καλή λειτουργία.

Κι όμως ο Δήμος Λεβαδέων -μέσω συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής -προχώρησε στην έγκριση προδιαγραφών και στον καθορισμό των όρων διακήρυξης του διαγωνισμού για τη μίσθωση κτηρίου στέγασης του Δήμου Λεβαδέων. Τις λεπτομέρειες και τους όρους μπορείτε να  δείτε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Και η viotia θα επανέλθει.

Αλλά αναρωτιέται κανείς:Είναι δυνατόν την ώρα που οι δήμαρχοι μέσω της ΚΕΔΕ απειλούν τον υπουργό Εσωτερικών κ. Στυλιανίδη με παραιτήσεις λόγω οικονομικής ασφυξίας, την ώρα που οι υπηρεσίες του Δήμου Λεβαδέων υπολειτουργούν λόγω υποτίθεται οικονομικής κρίσης, την ώρα που δημότες στην πόλη μας βιώνουν τον εφιάλτη της ανεργίας και της φτώχειας ο Δήμος Λεβαδέων να προχωρεί σε νέα έξοδα;
Που μάλιστα είναι και αχρείαστα και πάντως όχι απαραίτητα κατά κοινήν ομολογία;
 



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ !!!!!ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ !!!!!ΣΥΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ . ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος μπορεί να ήρθε με καλό "βιογραφικό" αλλά είναι τελείως απών, εκτός τόπου και χρόνου. Άλλο Χαιρώνεια κι άλλο Λιβαδειά! Είναι πολύ λίγος.

Ανώνυμος είπε...

SIGA TO VIOGRAFIKO.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω μετον βοιωτο .Ειχε γινει ερωτηση σχετικα με το θεμα στο σημοτικο συμβουλιο απο την Λαικη συσπειρωση και απαντηση ικανοποιητικη δεν ελαβε ΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΑΣΧΕΤΟΙ !!!!ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΤΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ !!!!!ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ !!!