Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Aδελφοποίηση Ενοριών

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΡΙΩΝ:
ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
& ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
 Πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά, την Κυριακή 01.07.2012, τελετή αδελφοποίησης των Ενοριών του Ι. Ν. Ευαγγελίστριας Λιβαδειάς και του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καρυδιάς Κομοτηνής, παρουσία του Δημάρχου Λεβαδέων κ. Νίκου Παπαγγελή, του Προέδρου του Α.Π.Ο.ΔΗ.Λ. κ. Γιώργου Καραμάνη, του Προέδρου του Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Γιώργου Κωσταγιάννη και των Ενοριτών των δύο πόλεων.



Ο πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Αργυρίου, αναφερόμενος στην αδελφοποίηση των δύο Ενοριών, καλωσόρισε τον αιδεσιμολογιώτατο π. Κωνσταντίνο Τσουρέλη της αδελφής Ενορίας, την Πρόεδρο του Συνδέσμου Αγάπης Καρυδιάς Κομοτηνής κυρία Ευανθία Παπαϊωάννου-Βουτσά και τους παρευρισκόμενους Ενορίτες, προσφέροντας αναμνηστική πλακέτα, ως αψευδή μάρτυρα του γεγονότος τούτου.



Στη συνέχεια πήραν τον λόγο ο π. Κωνσταντίνος Τσουρέλης, ο π. Ανάργυρος Σαραφόπουλος, ο Δήμαρχος Λεβαδέων, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Αγάπης Καρυδιάς Κομοτηνής και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Αγάπης Ευαγγελίστριας κυρία Στέλλα Σκαλτσά, ανταλλάσσοντας δώρα και υπογράφοντας το σχετικό πρακτικό.
Την εκδήλωση έκλεισε η χορωδία της Ευαγγελίστριας με επίκαιρα τραγούδια, υπό την διεύθυνση του κ. Στέργιου Βαράκη.







Η αδελφοποίηση των ανωτέρω Ενοριών, θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 30.09.2012, στην Ενορία του Ι. Ν. μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καρυδιάς Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: