Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Περίπατος στο Ζερίκι

Την Κυριακή 03/06/2012 ο σύλλογος Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς, οργανώνει,περίπατο στον Ελικώνα και την διάνοιξη - καθαρισμό, της διαδρομής ΠΑΛΙΟΜΗΛΙΑ – ΣΠΗΛΙΑ ΠΛΟΥΤΟΥ – ΣΠΗΛΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ , στο Ζερίκι, από τους εθελοντές.
Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να μας βοηθήσουν σ’ αυτή την προσπάθεια.
Η βοήθεια και η υποστήριξή σας θα είναι πολύτιμη, θα κάνει την διαδρομή να φανεί απλός περίπατος, θα αποτελέσει το κίνητρο, και θα δώσει δυναμική και για άλλες κινητοποιήσεις.
Η μαγεία και η αυθεντικότητα του τοπίου και τα τραγούδια των πουλιών θα μας αποζημιώσουν για τον κόπο μας. Ελάτε να γνωρίσουμε τον πλούτο του τόπου μας.

Σημείο συνάντησης : η πλατεία του χωριού
Ώρα συνάντησης : 8.00 π.μ .
Διαδρομή : ΠΛΑΤΕΙΑ – ΠΑΛΙΟΜΗΛΙΑ – ΣΠΗΛΙΑ ΠΛΟΥΤΟΥ – ΣΠΗΛΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ – ΜΟΥΣΕΙΟ – ΠΛΑΤΕΙΑ.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής, στην πλατεία του χωριού θα γίνει "συνάντηση της τάβλας" με γίδα βραστή, κρασί, και συζήτηση για νέες δράσεις .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Πούλος Κων/νος

Τηλέφωνα επικοινωνίας : Δήμου Νίκη : 6957208040
Πούλος Γιώργος : 6970115279

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΜΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ !/ ΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ !!ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ !!!ΝΑ ΡΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ . ( Γ.Α )