Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ξηλώνονται τα ξύλινα πεζοδρόμια στην Καραγιαννοπούλου

Στην αποξήλωση των ξύλινων πεζοδρομίων που είχαν κατασκευαστεί στην αρχή της οδού Καραγιαννοπούλου, στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, προχωρά από το πρωί της Πέμπτης η διεύθυνση της καφετέριας ΑΡΩΜΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της viotia οι υπεύθυνοι του καταστήματος με δική τους πρωτοβουλία και ενώ εκκρεμεί συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν επιθυμούν πλέον την ενοικίαση του χώρου αλλά συνεχίζουν να διεκδικούν τις άνω των 10.000 ευρώ δαπάνες  στις οποίες προέβησαν μετά τις θετικές εισηγήσεις της Τοπικής Κοινότητας Λιβαδειάς και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λεβαδέων.
Το θέμα με τα ξύλινα πεζοδρόμια έχει προκαλέσει σάλο στη Λιβαδειά μετά την αποκάλυψη της viotia (εδώ O Παπαγγελής εισηγήθηκε τα "ξύλινα πεζοδρόμια")
ότι ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Παπαγγελής ήταν εισηγητής για την κατασκευή τους και τις δηλώσεις του ότι ήταν λάθος η εισήγησή του.
Τα ξύλινα πεζοδρόμια συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης όπου ο κ. Παπαγγελής κατά πάγια τακτική προχώρησε σε διάχυση των ευθυνών σε όλους τους εμπλεκόμενους, υπαλλήλους, επιχειρηματίες κ.λπ. με προφανή σκοπό να μην καταλογιστούν σε κανένα και κυρίως στον ίδιο.
Για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: