Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Αποκαθίσταται η Αριστοτέλους, δικαιώνεται η viotia

Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι εργασίες αποκατάστασης στο οδόστρωμα της Αριστοτέλους στο κέντρο τη Λιβαδειάς καθώς συνεργεία του Δήμου Λεβαδέων τοποθετούν πλάκες κλείνοντας τις λακκούβες που καθιστούσαν τη διέλευση επικίνδυνη για πεζούς και εποχουμένους. Το θέμα είχε αναδείξει η viotia μετά από διαμαρτυρίες περιοίκων. Δείτε εδώ Λιβαδειά: Αθλια η κατάσταση στην οδό Αριστοτέλους

Σημειώνεται ότι η viotia έλαβε πλήθος από σχόλια όπου πολίτες διαμαρτύρονται για την κατάσταση που υπάρχει σε άλλες περιοχές και οδούς της πόλης με κυριότερες την Στρατηγού Ιωάννου και τη Χαιρωνείας.
Τα σχόλια δεν δημοσιεύτηκαν διότι σε κάθε ρεπορτάζ η συζήτηση πρέπει κατά το δυνατόν να αφορά το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Η viotia ευχαρίστως θα δημοσιεύσει τα σχόλια αυτά σε ρεπορτάζ που θα αφορούν τις συγκεκριμένες περιοχές.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από ότι φαίνεται θα γράφουμε στο viotiablog ότι πρέπει να γίνει σε αυτόν τον ξεχασμένο Δήμο Λεβαδέων. Πραγματικά η δημοτική αρχή δεν κάνει εντελώς τίποτα πλέον, ούτε τα πιο υποτυπώδη και δεδομένα ζητήματα δεν μπορεί να τακτοποιήσει. Όλοι κάθονται στα γραφεία, βολεμένοι και περιμένουν το μειωμένο μηνιάτικο. Ντροπή σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

μια θεση ήθελαν όχι να δουλέψουν

Ανώνυμος είπε...

παλι καλά που έχουμε το βοιωτια μπλογκ , το καλυτερο μπλογκακι στην πόλη μας !!!!!!!!!!!

παλαμάκια!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο μπραβο μπραβο !!!!!!!

και τώρα θα κάνουν παρέλαση οι ελέφαντες!!!!

Α ρε πόσο τσίρκο είστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ !!!
ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ !!!ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ !!!ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ !!ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ !!ΜΝΗΣΙΚΛΕΟΥΣ !!ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΧΑΙΡΩΝΕΑ !!! ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ !! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ
ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ !!!ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο viotia blog που παράγει πολιτική και πολιτισμό σε τόσο δύσκολες εποχές....