Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ηχηρό όχι σε αυτόφωρο και κατασχέσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Λεβαδείας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Βοιωτία και αναγνώστες της, διάβασα με ενδιαφέρον την ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου Λιβαδειάς ,που μόνο στον τίτλο έχει σχέση με τον σύλλογο Λιβαδειάς μιας και πρόκειται για δηλώσεις Κορκίδη και τίποτα άλλο. Οι αντίπαλοι του σημερινού συνδυασμού που ηγείται σήμερα του συλλόγου, εξευτελίστηκαν πηγαίνοντας να ψηφίσουν σε μια ψηφοφορία που δεν αναγνωρίζουν (ούτε σε φυλές της Βόρνεο δεν συμβαίνουν αυτά!), έχασαν και τελικά εξελέγη ο σημερινός συνδυασμός της λήθης και της ντροπής. Άνθρωποι που δεν έχουν κάνει καν τον κόπο να γράψουν με ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΞΕΙΣ την ένδειξη διαμαρτυρίας του συλλόγου που εκπροσωπούν και το κοινό αίσθημα των Λιβαδειτών Εμπόρων!!
Άνθρωποι φοβισμένοι που σκύβουν το κεφάλι στα κόμματα που εκπροσωπούν. Άνθρωποι που εμείς οι απλοί έμποροι ΦΤΑΙΜΕ που ακόμα μια φορά τους βγάλαμε να μας αντιπροσωπεύσουν στο θεσμικό μας όργανο. Άνθρωποι που είναι πιστοί στα κομματικά φιλόδοξα σχέδια τους (μικροκομματικά βέβαια γιατί δεν κάνουν για παραπέρα από το καλάμι που λεει και ο απλός κόσμος, λόγω των προσωπικοτήτων τους) και η μόνη δραστηριότητα που ασκούν είναι ως «μυαλοπώληδες του πεζοδρόμου» και πλέον οι συμπολίτες μας τους κοροιδεύουν στα καφενεία!! Ένας θλιβερός πρόεδρος μαζί με τους θλιβερούς κολαούζους του περιφέρονται ως άσπονδοι χάχες που όμως αγαπητοί συμπολίτες δείχνει και το δικό μας χάλι (και του γράφοντος)!!! Μίλησα με φίλους και με γνωστούς όλοι έχουν την ίδια άποψη, κατηγορούμε όλοι μας τους εαυτούς μας για το πώς επιτρέψαμε στην πιο κρίσιμη χρονιά να αφήσουμε αυτούς τους γραφικούς βολεμένους καιροσκόπους μέσα στα πράγματα του συλλόγου που μας αντιπροσωπεύει σαν εμπόρους, εμείς έχουμε την ευθύνη και εμείς θα δώσουμε την λύση. Είναι αναγκαία η αυτοκριτική, εύκολο είναι να καταδείχνουμε το χάλι τους αλλά όλα είναι καθρέφτης δικός μας άρα και δικό μας χάλι όπως προανέφερα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε, γιαυτό λοιπόν πρέπει να αλλάξουμε και να αλλάξουμε τα πράγματα, ήδη όσοι έχω μιλήσει προχωρούν στην απομόνωση τους και σε πρώτη φάση την κοινωνική!! Δεν είναι δυνατόν να θέλει να μας κλείνει η φασιστική κυβέρνηση που ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ φυλακή και αυτοί να μην γράφουν ένα ανακοινωθέν με δικές τους λέξεις, έστω μια παράγραφο!! Ντροπή και σε εμάς αν συνεχίσουμε να τους ανεχόμαστε

Παπούλης

Ανώνυμος είπε...

λαλιστατοι οταν ειναι να εκλεγουν, ανυπαρκτοι μολις εκλεγονται!ειχε βγει εξω η ελλαδα για το μνημονιο και το μεσοπροθεσμο και αυτοι γυρναγαν απο μαγαζι σε μαγαζι για ψηφους.τωρα που πρεπει να δειξουν το αναστημα τους σαν συλλογος αλλα και να εμψυχωσουν τους εμπορους τιποτα.καιρος φερνει τα λαχανα, καιρος τα παραπουλια λεγανε οι παλιοι.