Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Εντυπωσιακή η ετήσια εκδήλωση του ΑΚΟΛ και 100 φωτογραφίες

Από όλες τις απόψεις εντυπωσιακή υπήρξε η ετήσια εκδήλωση του ΑΚΟΛ του πραγματοποιήθηκε στο Ανοιχτό Θέατρο της Κρύας την περασμένη Πέμπτη.
Από την πλευρά της προσέλευσης του κοινού η εκδήλωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μεγαλειώδης. Χιλιάδες στην κυριολεξία άνθρωποι ανηφόρισαν στη ζεστή βραδιά στο Ανοιχτό Θέατρο της Κρύας για να παρακολουθήσουν τα παιδιά του ΑΚΟΛ και φυσικά αποζημιώθηκαν από το θέαμα.
Τα τμήματα του ΑΚΟΛ που παρέλασαν μπροστά στο ασφυκτικά γεμάτο θέατρο ήταν υψηλού επιπέδου όπως και τα προγράμματα τα οποία εκτέλεσαν. Εντυπωσιακά ακριβής ήταν η οργάνωση της εκδήλωσης που παρουσίαζε τεράστιες δυσκολίες με τη συνεχή εναλλαγή σκηνικών και την πολυπρόσωπη συμμετοχή των παιδιών. Ομως οι διοικούντες τον ΑΚΟΛ πέτυχαν την απρόσκοπτη ροή του προγράμματος και γι' αυτό πρέπει να επαινεθούν.
Τα αποσπάσματα από τους "Ορνιθες" που ήταν η μεγάλη καινοτομία της φετινής εκδήλωσης του ΑΚΟΛ σε συνεργασία με τον Ομιλο Φίλων Θεάτρου στέφθηκε και αυτή με επιτυχία. Ασφαλώς κριτική δεν μπορεί να γίνει, μόνο να σημειωθεί το εντυπωσιακόν του θεάματος με τους ανθρώπους στα λευκά και τα πολύχρωνα πουλιά να διατρέχουν τη σκηνή με συνεχή κίνηση και -σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό τοπίο-  να δίδουν την αίσθηση μιας ονειρικής Νεφελοκοκκυγίας. Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του ΑΚΟΛ, στους γυμναστές και τις γυμνάστριες και σε όλους όσους συνέβαλαν στην πολύ σπουδαία διοργάνωση. Δείτε το φωτορεπορτάζ.
http://viotiarecords.blogspot.com/2011/07/100.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: