Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με 2 Λιβαδείτες νεκρούς

Τραγικό αυτοκινητικό δυστύχημα με δύο νεκρούς έγινε το βράδυ της Τετάρτης, γύρω στις 9.45, στην Ανάληψη/Σούρπη Βοιωτίας. Οι νεκροί είναι ηλικιωμένο ζευγάρι από το Ζερίκι. Στην πρώτη στροφή μετά την Ανάληψη, στην κατάβαση από το Ζερίκι προς τη Λιβαδειά το Mercedes βανάκι, το οποίο μετέφερε μελίσσια , που οδηγούσε ο άντρας ξέφυγε για αγνωστους λόγους από την πορεία του  και έπεσε στον γκρεμό. Στο σημείο έσπευσαν η Πυρσβεστική Υπηρεσία, η Πολιτική Προστασία της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και η ΕΕΕΔ που με τη χρήση σχοινιών κατήλθαν στον γκρεμό. Ο ηλικιωμένος άνδρας και η σύζυγός του βρέθηκαν νεκροί και εκτός του οχήματος, προφανώς λόγω της μεγάλης πτώσης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΣΥΡΣΗΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΔΩΣΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ . ΕΙΔΙΚΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ 2.5 ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ . ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ( ΕΚΑΒ). ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΑΛΛΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ . ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ . ΕΧΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ . ΓΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΒΑ . ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

καθε μερα χανεται και μια μαχη σε αυτη την πολη .δεν ιδρωνει το αυτι κανενοσ και ολοι ψαχνουν το γιατι . αντε ρε σεισ ξυπνατε και αφηστε τουσ καναπεδεσ . αντε γιατι η κατρακυλα δεν θα εχει τελειωμο . ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΗΜΟΣΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ . ΜΑΖΕΨΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ . ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΠΙΗΣΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΤΑ , ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ . ΕΞΑΛΟΥ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ . Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ ΕΠ ΟΦΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

"ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ".

Ότι θα φάει ξύλο, να λες καλύτερα!!!

Ανώνυμος είπε...

οφειλονται καποιεσ εξηγησεισ απο τουσ εμπλεκομενουσ φορεισ .
1.υπαρχει ασθενοφορο εφεδρικο στην πολη και τον δημο γενικοτερα οταν αυτο που ειναι υπηρεσια βρισκεται με περιστατικο στην αθηνα ?
2.οι πυροσβεστεσ ποσο καλα εκπαιδευμενοι ειναι ωστε να αντιμετωπισουν αναλογα περιστατικα
3. το επιπεδο εξοπλισμου τησ πυροσβεστικησ κρινεται ικανο να αντεπεξελθη σε αναλογα περιστατικα ?
4.γιατι δεν υπαρχουν μπαρεσ ασφαλειασ στον συγκεκριμενο δρομο και στο συγκεκριμενο σημειο ? ποιοσ αξιολογησε οτι δεν χρειαζονται στο σημειο αυτο και βασει ποιων κανονων.?