Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Μακάβριο εύρημα έξω από τη Λαμία

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο εύρημα ήρθε ένας πολίτης 15 χιλιόμετρα βόρεια της Λαμίας, στο δρόμο προς Δομοκό κοντά στη διασταύρωση που οδηγεί στην Ι.Μ.Αντινίτσας.

Ο πολίτης καθώς βάδιζε είδε μπροστά του ένα ανθρώπινο κρανίο και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί από την Ασφάλεια της Λαμίας που έφτασαν στο σημείο, κατά τη διάρκεια της έρευνας εντόπισαν σε ακτίνα 15 περίπου μέτρων, οστά καθώς επίσης και κάποια δείγματα από γυναικεία ρούχα και κάποια άλλα αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί του τμήματος των εγκληματολογικών ερευνών της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης της Στερεάς Ελλάδας που ερεύνησαν την περιοχή περισυνέλλεξαν όλα τα ευρήματα τα οποία απέστειλαν ήδη για εξέταση στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας μιας και λόγω έλλειψης προσωπικού δεν εργάζεται η ιατροδικαστική υπηρεσία της Λαμίας.

Οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής αποφεύγουν την οποιαδήποτε αναφορά και περιμένουν περισσότερα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα, ενώ προσπαθούν να συνδυάσουν ορισμένα από τα ευρήματα με διάφορες υποθέσεις εξαφάνισης γυναικών.
www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: