Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Στις Χάριτες το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού



ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΧΑΡΙΤΩΝ

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού στα πλαίσια της δραστηριοποίησης και ευαισθητοποίησης σχετικά με θέματα που άπτονται του περιβάλλοντος πραγματοποίησε επίσκεψη στο χώρο των ¨Πηγών των Χαρίτων¨, στον οποίο οι εκπαιδευόμενοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν από τους υπεύθυνους καθηγητές για την αξία και τη σπουδαιότητα που διαδραματίζει το νερό στη ζωή του ανθρώπου, αλλά και να μελετήσουν τη σύστασή του με βιωματικές δραστηριότητες. Παράλληλα, σε αγαστή συνεργασία με την Πρωτοβουλία Πολιτών Ορχομενού, πραγματοποιήθηκε συμβολική δενδροφύτευση στο χώρο από εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές, ευελπιστώντας στην αναμόρφωση του φυσικού κάλλους και της περιοχής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΠΙΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ . ΤΙ ΣΟΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΧΑΡΙΤΩΝ ? ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΟΣΜΟ Ο ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ Ο ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΜΩΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ . ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ? ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ?

Ανώνυμος είπε...

Επειδή λοιπόν το πρόβλημα σου είναι το ότι το Σχολείο έγινε στον Ορχομενό και όχι ότι ο Νομός Βοιωτίας έχει 25% που δεν έχουν τελειώσει το Γυμνάσιο, σε πληροφορώ ότι στην Εύβοια δεν υπάρχει στη Χαλκίδα και υπάρχει στο Αλιβέρι.