Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ενσταση η Γιώτα

Ενσταση θα καταθέσει, πιθανότατα, στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο η επικεφαλής της παράταξης Δυναμική Συνεργασία Γιώτα Πούλου για τη διαδικασία της συνεδρίασης. Η Γιώτα  υποστηρίζει ότι η εισήγηση που μοιράστηκε στους δημοτικούς συμβούλους για την απογραφή του Δήμου δεν είναι σύννομη καθώς δεν πληροί την 3ήμερη προθεσμία που απαιτούν οι διατάξεις και που αν τηρηθεί βγάζει εκτός χρόνου τη συζήτηση της Τετάρτης για τις δαπάνες του Δήμου Λεβαδέων σχετικά με το Πάσχα 2011.
"Θα ζητήσω από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να πληρώσουν από την τσέπη τους τις δαπάνες για το ΠΑΣΧΑ 2011. Στην παράταξή μου θα προτείνω να αποχωρήσουμε από τη συνεδρίαση"έλεγε προς τη viotia η κ. Πούλου και επισήμανε ότι "είναι απαράδεκτο να πληροφρούμαστε το πρόγραμμα των πασχαλινών εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων από τα MME και δεν κατανοώ γιατί ο δήμαρχος αρνήθηκε τη συζήτηση στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο όταν το ζητήσαμε εμείς και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι".

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

arnia 8a balei o dhmos????

Ανώνυμος είπε...

Αρνια υπάρχουν.

Ανώνυμος είπε...

Όλα μπορείς να τ’ αντέξεις σ αυτή την ζωή. Την συνεχή γκρίνια της Πούλου πώς να την αντέξεις?

Ανώνυμος είπε...

Comment?

Ανώνυμος είπε...

Και παλιοπροβατίνα επίσης!!!

Ανώνυμος είπε...

γιατι καθυστερει ο δημος τις εισηγησεις?εχουν τοση πολυ δουλεια οι υπαλληλοι του?τα σαραβαλακια θα τα μαζεψει,την πολη θα την καθαρισουν?εφτασε το πασχα...αλλαξτε τους ρυθμους σας,απο χελωνες ... λαγοι!

Ανώνυμος είπε...

Ηρωες οι δυο συμβουλοι!!

Ανώνυμος είπε...

Αρνιά υπάρχουν ή μαζί τα φάγαμε...?

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΙΩΤΑ ΛΑΙΚΙΖΕΙ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΡΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ??? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ .

βοιωτός είπε...

11.03
Εχεις άδικο. Εχουμε πολλές φορές γράψει ότι δημοκρατία= 1ον διαδικασία και μετά όλα τα άλλα.
Η Γιώτα είναι πολύ συναινετική και μάλιστα περισσότερο από όσο πρέπει.
Αυτό θεωρείται αδυναμία από τη δημοτική πλειοψηφία αλλά δν είναι σίγουρος ότι είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ .ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΄΄ΧΑΙΔΕΜΑ΄΄ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ .ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΕΙ.
Η κ. ΠΟΥΛΟΥ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΥΑΛ.ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΨΕΚΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΣΠΑΝΟΥΔΗ?

Ανώνυμος είπε...

όλο στο γυαλί αλλά ο καιρός της βλαχοδημαρχίας που θάμπωνε τους ιθαγενείς πέρασε
τώρα όσο περισσότερα τέτοια κάνουν τόσο πιο πολύ μας προκαλούν
μα καλά απορώ έναν σύγχρονο σύμβουλο επικοινωνίας δεν έχουν; τι παλαιολιθικές κι αναχρονιστικές αρλούμπες τους προτείνουν;
πόσα χρόνια πίσω είναι οι άνθρωποι;