Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αντιδράσεις στην Αράχωβα και τους Δελφούς για τον Παρνασσό

Μεγάλες αντιδράσεις προκαλεί στην Αράχωβα, στους Δελφούς και στην Αμφίκλεια η  κατάληξη της χθεσινής συνάντησης μεταξύ της υπΕΚΑ κ. Τίνας Μπιρμπίλη και βουλευτών Βοιωτίας για το θέμα  της αναστολής έκδοσης οικοδομικών αδειών και οικοδομικών εργασιών στην περιοχή του Παρνασσού. Αξίζει να σημειωθεί ότι λειοτυργώντας εντελώς αντιδεοντολογικά η κα Μπιρμπίλη προσκάλεσε στη σύσκεψη για το θέμα μόνο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Ούτε βουλευτές άλλων κομμάτων ούτε τους αυτοδιοικητικούς της περιοχής!
Η κ. Μπίρμπιλη υποσχέθηκε στους βουλευτές εντός των ημερών να δοθεί η λύση της συνέχιση των οικονομικών εργασιών για τα ήδη αδειοδοτημένα κτίσματα.
"Ακόμη κι αν η υπόσχεση τηρηθεί δεν λύνει το πρόβλημα. Η ζημία στην οικονομική δραστηριότητα της περιοχής του Παρνασσού είναι πλέον ολοκληρωτική Δεν μας μένει παρά να προχωρήσουσε σε κινητοποιήσεις", λένε προς τη viotia αγανακτισμένοι κάτοικοι της Αράχωβας.
Ομως πώς αντιμετωπίζει το μείζον θέμα που επηρεάζει όλη τη Βοιωτία και τη μισή Στερεά  η νέα δημοτική αρχή του Ιωάννη Πατσαντάρα; Η viotia επικοινώνησε με τον δήμαρχο Αράχωβας-Διστόμου-Αντίκυρας: "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την υπόσχεση της κας υπουργού. Πρόκειται για εμβαλωματική λύση που δεν βοηθάει την περιοχή ούτε εξυπηρετεί κάποιο στόχο. Οι αντιδράσεις στους Παραπαρνάσσιους Δήμους είναι μεγάλες και ανάμένω κι εγώ κινητοποιήσεις των κατοίκων", εξηγεί ο Γιάννης Πατσαντάρας και καταλήγει: "Εμείς ζητούμε να συνεχιστεί η εφαρμογή του νόμου, ενός νόμου που πριν από λίγο καιρό έφερε και ψήφισε στη Βουλή η υπουργός κα Τίνα Μπιρμπίλη".  

Για το θέμα εξέδωσε σκηρή ανακοίνωση ο βουλευτής Βοιωτίας Μιχάλης Γιαννάκης. Δείτε.
http://viotiarecords.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΑΛΕ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΙΠΠΙΚΟ .ΒΑΛΕ ΦΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΛΑΡΑΔΕΣ