Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Εκλογές προκηρύσσει ο Παπανδρέου!

Υπό το βάρος της αποτυχίας εφαρμογής βασικών όρων του Μνημονίου και υπό την πίεση της τρόικας και των αμείλικτων αριθμών που εξακολουθούν να μην βγαίνουν ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει αποφασίσει να προσφύγει στις κάλπες για να δοθεί λύση στο πολιτικό πρόβλημα της Ελλάδας.
Οι επιτελείς του κυβερνητικού στρατοπέδου εκτιμούν ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι κερδισμένο ούτως ή άλλως: στην περίπτωση που λάβει την πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο με νωπή την λαϊκή εντολή θα περιορίσει τις αντιδράσεις των συνδικάτων για τα επόμενα σκληρά πακέτα μέτρων και περικοπών ενώ στην περίπτωση μη αυτοδυναμίας θα μοιραστούν οι ευθύνες για την δύσκολη περίοδο που ξεκινά από τις 15 Απριλίου.
Ενήμερος των προθέσεων Παπανδρέου ο Αντώνης Σαμαράς κάνει τους δικούς του σχεδιασμούς. Σύμφωνα με τους επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας οι αυστηρά φιλολαϊκές θέσεις του κόμματος καθώς και η ελπίδα για έξοδο από την κρίση που εκπορωπέι ο Αντώνης Σαμαράς θα βρεί έκφραση στην κάλπη. Η Νέα Δημοκρατία δν έχει κανένα λόγο να φοβάτια τη λαϊκή ετυμηγορία, έλεγαν πηγές προσκέιμενες στον πρόεδρος του κόμματος, καθώς είναι έτοιμη να κυβερνήσει.
Στη Βοιωτία δραστικές αλλαγές προσώπων προβλέπονται στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων των δύο μεγάλων κομμάτων. Τα νέα πρόσωπα που θα εκτεθούν στις γενικές εκλογές δεν είναι άγνωστα αλλά σε δυο περιπτώσεις είναι πραγματικές εκπλήξεις. Εκπλήξεις απαντώνται και στα ψηφοδέλτια των κομμάτων της αριστεράς.
Θα επανέλθουμε με τα καυτά ονόματα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χρόνια πολλά

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα