Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Αργύρης Ανέστης 2011 και 6 φωτογραφίες







Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ
Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τις προηγούμενες ημέρες, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, κάτω από έναν λαμπερό ήλιο, την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για 3η συνεχή χρονιά η ημερίδα αγώνων στίβου, με την επωνυμία :
«ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 2011»
που διοργάνωσε ο ΄Ομιλός μας, για να τιμήσει τη μνήμη ενός ανθρώπου, που για αρκετά χρόνια υπηρέτησε τον κλασσικό αθλητισμό.
            Στους αγώνες, για πρώτη φορά, εκτός από τους μαθητές και μαθήτριες  των σχολικών μονάδων δημοτικών και γυμνασίων της πρώην επαρχίας Λιβαδειάς, μετείχαν και αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων Α.Γ.Ε.Βοιωτίας & ΠΙΝΔΑΡΟΥ Θηβών, της ΄Ενωσης Αθλητικών Συλλόγων Βοιωτίας-Εύβοιας.
            Η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών, στις αθλητικές δραστηριότητες που προγραμματίζει, κάθε φορά, και πραγματοποιεί ο ΄Ομιλός μας, καταδεικνύει την έλλειψη αθλητικών χώρων υποδομής, απαραίτητων να ικανοποιήσουν τα ενδιαφέροντα της νεολαίας της Πόλης μας.
            Στην πραγματοποίηση των αγώνων βοήθησαν με την παρουσία τους ο κ. Σολωμός Παναγιώτης, ιατρός ορθοπεδικός, καθώς και μέλη της Ελληνικής ΄Ενωσης ΄Ερευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς, τους οποίους νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια.
            Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Παπαλάμπρος Βασίλης & Κακοτρίχης Κω/νος Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λιβαδειάς, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Λιβαδειάς κ. Καραμάνης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λιβαδειάς κ. Σκαπέτης Δημήτριος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας κ. Τουρκοχωρίτης Κων/νος, ο κ. Βώσος Θεόδωρος, μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Σεβαστή Βασίλη, ο κ. Ευθυμιάδης Κων/νος, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ & Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Σ. Βοιωτίας-Εύβοιας.
            Οφείλουμε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σ΄ όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, καθώς και στους γονείς τους που τα συνόδευσαν και γέμισαν τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου.

Το Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: