Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ατυχος ο Λεβαδειακός 2-2

Πιερικός - Λεβαδειακός 2-2

(26' Δήμου, 40' Πέντα / 14' Μπάρκογλου, 17' Ναπολεόνι)
Εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα ματς της ημέρας, εκείνο της Κατερίνης επεφύλασσε τέσσερα γκολ και αρκετό θέαμα. Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, καταφέρνοντας να πετύχει δύο γρήγορα τέρματα. Στο 14ο λεπτό, μετά από σέντρα του Ναπολεόνι από τα αριστερά, ο Μπάρκογλου πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γουμάγια, ο οποίος την ακούμπησε αλλά δεν μπόρεσε να τη διώξει. Τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα της Βοιωτίας διπλασίασε τα τέρματά της με πλασέ του Ναπολεόνι. Οι παίκτες του Γιάννη Παπακώστα μπορεί να έβαλαν τις βάσεις για το διπλό, ωστόσο οι ομόλογοί τους του Πιερικού είχαν αντίθετη άποψη και χάρη στο γυριστό σουτ του Δήμου (στο 26'), ξαναμπήκαν στο ματς. Στο 40ό λεπτό, τα πάντα ξεκίνησαν από την αρχή, αφού ο δημιουργός του πρώτου γκολ, ο Μαρσέλο Πέντα ισοφάρισε με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Γιαζιτζόγλου. Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες απώλεσαν ουκ ολίγες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίτο γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Χατζής, Πουρτουλίδης (68' Λόπες), Μιλόσκοβιτς, Πέντα, Γκουγκουλιάς (92' Περουτζίνι), Κοντέων.
Λεβαδειακός (Γιάννης Παπακώστας): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Σωτήρχος, Τριποτσέρης, Ψωμάς, Κοτίτσας (83' Μπεγκόνια), Ταραλίδης, Ναπολεόνι, Ντιμπαλά (46' Ντιμπαλά), Βασιλείου (73' Πόποβιτς), Μπάρκογλου.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)



Δεν υπάρχουν σχόλια: