Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ και κατεβαίνει ο δήμαρχος Λιβαδειάς Δ.Τσιφής

Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή Βοιωτίας Βασίλη Τόγια εξαπέλυσε ο δήμαρχος Λεβαδέων Δημήτρης Τσιφής και ταυτόχρονα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ο κ. Τσιφής προέβη σε βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Τόγια για τον οποίο είπε ότι "προσπαθεί ακόμα και σήμερα, όχι μόνο να «στραγγαλίσει» με υπόγειες διαδρομές το νέο ελπιδοφόρο πολιτικό δυναμικό της πόλης μας, προφανώς για να μην το βρει μπροστά του,- αλλά και να απαξιώσει τη Λιβαδειά, την ίδια την γενέτειρά του που τον ανέδειξε, επιβάλλοντας τον πολιτικό «προστατευόμενό» του ως υποψήφιο δήμαρχο της πόλης, με μοναδικό σκοπό το μικροπολιτικό προσωπικό του όφελος".

Ο δήμαρχος Λεβαδέων ανακοίνωσε επίσης την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ δίδοντας σημαντική, συμβολική αλλά και οσυιαστική ώθηση σε μια τάση που πλήττει πλέον από όλες τις πλευρές το κυβερνών κόμμα από το οποίο αποσύρονται σημαντικά στελέχη. Δείτε την πλήρη ανακοίνωση του Τσιφή.

Αγαπητές Συμπολίτισσες και αγαπητοί Συμπολίτες του νέου Δήμου Λιβαδειάς,
Με αίσθημα ευθύνης, δηλώνω παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου και σας ανακοινώνω την απόφασή μου για ανεξάρτητη κάθοδο ως υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Λιβαδειάς.
Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι θα αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να καταστήσουμε το νέο Δήμο Λιβαδειάς ικανό να ανταποκριθεί στις σημερινές ανάγκες και στις μελλοντικές προκλήσεις.
Όπως αγωνίστηκα όλα αυτά τα χρόνια για τη Λιβαδειά, για τους πολίτες και όχι για τους πολιτικούς, με το ίδιο πάθος και την ίδια συνέπεια θα αγωνιστώ και για τους νέους συμπολίτες μας, των συνενωμένων Δήμων Κορώνειας, Δαύλειας, Χαιρώνειας και της Κοινότητας Κυριακίου.
Θα αγωνιστώ, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια, για µια ισότιμη και ακοµµάτιστη διαχείριση των κοινωνικών προβλημάτων, για µια διαφανή διοίκηση και για τη στήριξη και ανάδειξη των μοναδικών χαρακτηριστικών του νέου Δήμου µας.
Στόχος μας ήταν και είναι, να βγει η αυτοδιοικητική πολιτική από τα υπόγεια κέντρα εξουσίας των Αθηνών, από τα γραφεία «παραγόντων και παραγοντίσκων» αυτών των ελαχίστων ανασφαλών πολιτικών και μονίμως απόντων από τα μεγάλα προβλήματα της πόλης και του Νομού, όπως του βουλευτή Βασίλη Τόγια που προσπαθεί ακόμα και σήμερα, όχι μόνο να «στραγγαλίσει» με υπόγειες διαδρομές το νέο ελπιδοφόρο πολιτικό δυναμικό της πόλης μας, προφανώς για να μην το βρει μπροστά του,- αλλά και να απαξιώσει τη Λιβαδειά, την ίδια την γενέτειρά του που τον ανέδειξε, επιβάλλοντας τον πολιτικό «προστατευόμενό» του ως υποψήφιο δήμαρχο της πόλης, με μοναδικό σκοπό το μικροπολιτικό προσωπικό του όφελος.
Πλέον οι «μάσκες» έπεσαν και αποκαλύφθηκε σε όλο της το μεγαλείο η πολιτική συνομωσία αυτών που ήθελαν και θέλουν μικρή τη Λιβαδειά.
Αυτή την ιστορική στιγμή για τη Λιβαδειά, καλώ σε συστράτευση όλους τους φορείς και τους πολίτες.
Είναι ώρα να αποδείξουμε, ότι βάζουμε στην άκρη μικροπολιτικές λογικές.
Είναι ώρα όλοι μαζί, ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων, με πνεύμα συνεργασίας και ως ίσοι προς ίσους, να απαντήσουμε δυναμικά ότι:
Η Λιβαδειά δεν είναι και δεν θα μείνει απροστάτευτη.
Όσο γι’ αυτούς που άνοιξαν την «Κερκόπορτα» και επέλεξαν για τον εαυτό τους τον ρόλο του σύγχρονου «Εφιάλτη», τους παραδίδω στην κρίση των πολιτών της Λιβαδειάς.
Ως ελάχιστη πράξη τιμής, σε όλους αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια και μας ανέδειξαν με την ψήφο τους Δημοτική Αρχή, δηλώνω, ότι αποχωρώ από το ΠΑΣΟΚ, διατηρώντας το δικαίωμα της προσφοράς, όχι ως όψιμος επαναστάτης, αλλά ως ένας πολίτης όπως όλοι μας που απλά επιμένει πεισματικά, ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν αξίες και ηθική στην πολιτική».

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαλιστα. Τα οπλα θα μοιραστουν στη Πλατεια ή στο Ζαππειο?

Ανώνυμος είπε...

τώρα που δεν πήρε το ΧΡΙΣΜΑ αποχωρεί?? ε ρε γλεντια..

Τυχαίο; Δε νομίζω! είπε...

Έφυγε ο Τρομπούκης από το ΠΑΣΟΚ , έφυγε ο Νότης Μαριάς, φεύγει ο Τσιφής. Για τα χρίσματα μόνο ; Δε νομίζω. Μάλλον γιατί βλέπουν τι έρχεται και διαχωρίζουν τη θέση τους. Καλά εσείς φύγατε νωρίς..ίσως αυτές οι κινήσεις στη σωστή ώρα αποδειχτούν στο μέλλον 'χρυσές'.
Αν βάλουμε και τους υπουργούς που με τίποτα δεν θέλουν να κατεβούν στην τοπική αυτοδιοίκηση όλα δείχνουν ότι τα χειρότερα έρχονται και θα είναι πολύ άγρια.

βοιωτάκος είπε...

πες τα μεγάλε. ΜΑΖΊ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ!!!!!!ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ....ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩΩΩΩΩ....ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αμήν... Ασε μας ρε Τσιφή

Έρμος Καστριώτης είπε...

Για τον κάθε κ. Τσιφή:

http://ermokastriotis.blogspot.com/2010/09/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι το 2001 στο ΚΚΕ
Το 2002 εγγραφεται στο ΠΑΣΟΚ για να διεκδικησει το χρισμα.

Το 2006 παραμενει στο ΠΑΣΟΚ γιατι πηρε το χρισμα

Στις 29 Αυγουστου παρακαλει τους παντες στο ΠΑΣΟΚ να παρει το χρισμα. Μεχρι στον Ξυνιδη φτανει και εκλυπαρει.

Στις 3 Σεπτεμβρη επειδη δεν πηρε το χρίσμα δεν τον καλύπτει ιδεολογικά το ΠΑΣΟΚ

Απο αυριο αναζητάει στήριξη στη ΝΔ

Στη πολιτική είναι πλεονέκτημα να ελίσσεσαι αλλα όχι και να ακροβατεις…

ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ σιγα-σιγα είπε...

Αληθεια ποτε ειναι εκλογες?
Ξερει καποιος να μου πει ?
Θα προγραμματισω κρουαζιερα !!!
Οταν Κ Τογια πηγαινες,δυσταυρια....... με την Κ Αγατσα....εναντιον της δικηγορου,Κ. Τσονογλου !! ηταν για να δωσετε το χρισμα οπου κρινατε εσεις...........
Ο πολιτης της Λειβαδιας, πλεον δεν σας εμπιστευετε. Μπορειτε να μας πεισετε απο εδω και επειτα?
Με τι επιχειρηματα ?
Οτι βγαλατε εκτος, αγωνιστηκα μελη του Πασοκ ?
Το Πασοκ ειναι ενημερωμενο σαν κομμα οτι πλεον δεν σας εμπιστευομαστε ?
Το μελλον σας Κ,Τογια σαν βουλευτης ειναι αμφιροπο......
Κριμα για την Λειβαδια, παλι ΔΕΞΙΟ δημαρχο θα εχει.............

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ......ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ....ΕΡΕ ΓΕΛΙΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΝΔ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ.ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΞΕΣΗΚΟΜΟΣ.......ΟΥΣΤΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΖΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

φιλος σου είπε...

Παπαγγελή!!!
Το ψηφοδέλτιο, που θα προτείνεις θα αποδείξει αμέσως αν έχει δίκιο ο Τσιφής με τις καταγγελίες κατά του Τόγια.
Αν επιλέξεις ανθρώπους, που θα σου επιβάλλουν οι Τόγιας, Άρια, Μπούρας, δεσποτάδες κλπ, χαιρέτα μου τον πλάτανο, μούλα τα κουρουμπέλια!!!
Αν πλευρίσεις ΠΟΛΙΤΕΣ, που έχουν από μπροστά γεμάτα τα παντελόνια τους, άστο να κυλίσει από μόνο του.
Αν οι προθέσεις σου είναι αυτές, ζήτα και τη συνεργασία άλλων.
Σου δίνεται μια ευκαιρία, να ξεβρωμίσει η πόλη από τους επικίνδυνους ημιμαθείς, που όμως .... δυστυχώς είναι και ΠΑΣΟΚ.
Για όλους αποτελείς ελπίδα, αλλά υπό προϋποθέσεις.
Άμα θα είσαι σωστός, δε φαντάζεσαι από που θα σούρχεται η βοήθεια.....

Ξεκίνα από τους κωλοτούμπες, που θα σε πλευρίσουν πρώτοι, αυτούς που το ΠΑΣΟΚ τους διόρισε γιατί ήσαν ανεπάγγελτοι και τώρα το παίζουν παράγοντες.

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα ε ρε γλεντια τωρα βλεπουμε ποσο ενδιεφερονται ολα αυτα τα καλοπαιδα για την λειβαδια...ξυπνα λιβαδειτη ηηηηηηηηηη

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ

theodoros είπε...

την στιγμη που η ΝΔ δεν εχει κατεβασει υποψηφιο δημαρχο για την Λιβαδεια μαλλον θα προτεινει τον κ.Τσιφη......

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΙΦΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ .....ΔΕΞΙΑ........ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΑ!!!!!ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΜΟΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά το μαντείο του Τροφώνιου εκεί κοντά είναι. Τι λέτε για ένα χρησμό?

Ανώνυμος είπε...

Οσον αφορα τον Τσιφη το μοναδικο εντιμο δημαρχο που εχει περασει απο τη λιβαδεια τα λογια ειναι περιττα...ολη η λιβαδεια ξερει για τι εστι Τσιφης...για τον Παπαγγελη σας υποσχομαι οτι ειναι ο νεος Παλαιολογος που θα ριμαξει τη πολη μας και το μονο σιγουρο ειναι οτι θα παρει ποδι γρηγορα....Ο τογιας ποιος ειναι αυτος????αυτο το καλο το παιδι που ασκει πολιτκη στην ακαδημια κερνοντας ποτα τον κοσμο!!!!το εχει σκεφτει και Παπανδρεου να τον βαλει υπουργο δημοσιων σχεσεων και οινοπνευματοποιειων!!!!βασιλη προχωρα πιες τα ολα τωρα!!!!γειΑ ΜΑς!!!!!!!!

zion είπε...

άντε γειά μπας κι ανοίξουν οι δρόμοι στο κέντρο και ησυχάσουμε.μας έπρηξε 3 χρόνια τώρα ταλαιπωρία λες και το κέντρο είναι βεντάλια που την ανοιγοκλείνει.και προς τι όλη αυτή η ταλαιπωρία;δρόμος με πέτρες στην κρύα,μια πλατεία και πεζοδρόμια (εκεί που κάποτε μπορούσαμε και παρκάραμε σαν άνθρωποι).έργα ουσίας λέμε!!!μάλιστα τη στιγμή που η πλειοψηφία των δρόμων της πόλης στο κέντρο είναι σκωροφαγωμένοι.ρε άντε γεια λέμε...