Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Ο μισθός της Αριας

Εντάξει είναι αρκετά υψηλότερος από τον μέσο μισθό αλλά για τα δεδομένα της ΕΡΤ δεν είναι μεγάλος -μάλλον προς τους χαμηλόμισθους θεωρείται η Αρια Αγάτσα, η βουλευτής Βοιωτίας και αθλητική συντάκτρια στην Αγία Παρασκευή. Σύμφωνα με τους πίνακες που δημοσίευσε το http://www.fimotro.blogspot.com/ η Αρια λαμβάνει από την ΕΡΤ 2.850 ευρώ/μήνα, χωρίς δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

παιρνει απο την ερτ...παιρνει και απο την κυβερνηση...καπως θα τα κουτσοφερνει βολτα η αρια....εμεις τι κανουμε ειναι το θεμα!

Ανώνυμος είπε...

Τα λεφτά δεν είναι πολλά σαν νούμερο σε σχέση με α΄λλους της ΕΡΤ που παίρνουν 20 χιλιάρικα και βάλε.Αλλά είναι πολλά σε σχέση με τη δουλειά που κάνει εκεί.Αλήθεια, τι κάνει ακριβώς και κάθε πότε για να παίρνει αυτόν τον μισθό; αυτό είναι η ουσία.

Ανώνυμος είπε...

Παίρνει τα λιγότερα σε σχέση με τους άλλους συναδέλφους της αλλά η αμοιβη της είναι ανάλογη με αυτά που προσφέρει προφανώς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑ,
ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΔΟΚΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΓΚΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ.
ΒΟΙΩΤΕ ΜΗΝ ΑΣΚΕΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΝΑ
ΣΟΥΤ ΓΚΟΛ ΑΡΟΥΤ ΟΦΣΑΙΤ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΡΝΕΡ

Ανώνυμος είπε...

2,850 και να πατας στη χάση και στη φέξη τα έχετε για λίγα; κουβαρνταλίκια με τα λεφτά μας η ΕΡΤ κύριε Γερουλάνε;

Ανώνυμος είπε...

Αν διαβασατε Παναγόπουλος λέει απο κάτω ,ο παλιός πρόεδρος. Τωρα δεν υπάρχει πρόεδρος δεν εχει ανανεωθει καμία συμβαση, απ ότι ξέρω

βοιωτός είπε...

10.37
Προφανώς μιλάμε για το 2009.