Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Δυο κυρίες για τη Φθιώτιδα και τους αγρότες

Σκληρή πολιτική στερεοελλαδίτκη κόντρα με γέρας τις πράσινες αγροτικές ψήφους της Φθιώτιδας φαίνεται ότι εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες. Η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, μετά την αποτυχία της να πείσει τους αγρότες να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους αλλά και την πολιτικά άστοχη συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες σε εξαιρετικά δυσχερή θέση.

Η βουλευτής Φθιώτιδας Τόνια Αντωνίου αντιθέτως φέρεται να επηρεάζει τους αγροτοσυνδικαλιστές του νομού, οι οποίοι είναι από τους πλέον μαχητικούς και οργανωμένους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Και οι δύο κυρίες εκλέγονται στη Φθιώτιδα και διεκδικούν τις ίδιες ψήφους. Επιπλέον η κ. Μπατζελή είναι στενή πολιτική φίλη και επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου για μια "ηλεκτρική καρέκλα" όπως εκείνη της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ενώ η κ. Αντωνίου υπήρξε από τα κορυφαία στελέχη που υποστήριξαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο στις εσωκομματικές εκλογές για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Οπως είναι φανερό ή και φυσικό οι σχέσεις τους δεν υπήρξαν ποτέ αγαστές, πολλώ μάλλον τώρα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα βρε βοιωτέ, γιατι έβαλες την τόνια με σκισμενο καλσον;;;; ε;;;

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΙΣΕΜΕ Ν'ΑΛΑΞΩ ΡΑΦΤΗ .....

PARANOIA είπε...

… αναφέρεται πως λόγω ομορφιάς, όταν βλέπουν την Κυρία Μπατζελή στα τηλεοπτικά κανάλια, ξεχνούν έστω και για λίγα λεπτά τα προβλήματά τους οι αγρότες. Όταν την ακούν να μιλάει … τα θυμούνται !!!
Με την Τόνια (έχει ένα στυλ η ¨άτιμη¨ ) γίνονται …μαχητικότεροι !!!
Σημασία πάντως έχει πως είτε με την μία είτε με την άλλη ... πρέπει ν΄ αγωνίζονται .
Βλέπεις … αυτή η στρούγκα … τέτοιο τυρί βγάζει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!