Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Κατά γράμμα θα τηρηθούν οι νόμοι, λέει η Κατερίνα Διαμαντοπούλου

Απόφαση για 87 προσλήψεις στη ΝΑΦ έλαβε στη χθεσινή συνεδρίαση το Νομαρχιακό Συμβούλιο Φθιώτιδας αλλά η αναφορά του νομάρχη κ. Χειμάρα σε διαβεβαίωση/προφορική συμφωνία με τη Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Κατερίνα Διαμαντοπούλου για την παράκαμψη της παρέλευσης της προθεσμίας "άναψε φωτιές".
Σήμερα το μεσημέρι η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Δεν υπάρχουν κατ’ εξαίρεση συμφωνίες της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με κανένα/καμία Δήμαρχο ή Νομάρχη για παράκαμψη ημερομηνιών ή διαδικασιών. Το κράτος έχει κανόνες και ουδείς μπορεί να ισχυρίζεται ότι το καταλύει με κατ’ ιδίαν συμφωνίες».

Η δήλωση εκτός από τον νομάρχη Φθιώτιδας κ. Χειμάρα ισχύει, όπως πληροφορείται η viotia, και για τον δήμαρχο Καμένων Βούρλων και δηλώσεις του σχετικά με τον βιολογικό καθαρισμό της διάσημης λουτρόπολης.


3 σχόλια:

ΑΓΡΙΟ-ΒΟΙΩΤΟΣ είπε...

Μπραβο στην κ. Διαμαντοπουλου.Καθαρα λογια και διαφανεια.

ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ είπε...

Τα ''χωνει'' για τα καλα η νεαρα.
Μηπως πρεπει οι ''ασπονδοι φιλοι'' απο τη Λαμια που νομιζουν οτι θα την πανε ''βαγονι'' ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΡΟΠΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ για να τρεξει το πρασινο τρενο;
Ειδαλως ο κοσμος θα το καταλαβει και θα τους πει Ο-ρ-ΣΕ!

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ...ΤΡΕΝΑΚΙΑ είπε...

Ξερει πολλα, φαινεται, ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ. Εκτος απο τα ...Ο-ρ-ΣΕ μηπως οι 5-6 που πολεμουν την Διαμαντοπουλου ακουσουν απο τον πολυ κοσμο που την αγκαλιασε, και τιποτε αλλο, πιο αγριο;