Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Η αναγνωσιμότητα της viotia

Καθώς ένας κύκλος της viotia ολοκληρώνεται είναι επιβεβλημένο να προβούμε στη δημοσίευση ορισμένων στοιχείων γενικής και ειδικής φύσης και στη διατύπωση ορισμένων σκέψεων που θεωρούμε ότι ενδιαφέρουν τους αναγνώστες.

Και πρώτα για την αναγνωσιμότητα: Από τις 17 Ιουλίου 2007 μέχρι χθες 17 Αυγούστου 2008 (σε 396 ημέρες) η viotia δέχθηκε περισσότερες από 400.000 επισκέψεις. Είναι ένα σπουδαίο ρεκόρ για τη Βοιωτία.

Ακόμη σπουδαιότερος είναι ο αριθμός των μοναδικών επισκεπτών ο οποίος υπερβαίνει τις 130.000. Μάλιστα η μέτρηση αδικεί :-) τη viotia διότι περιλαμβάνει δύο φορές τον Ιούλιο και τον Αύγουστο που είναι οι μήνες με τη μικρότερη αναγνωσιμότητα.
Δείτε προσεκτικά τον πίνακα.

Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι σχεδόν ολόκληρο το 2008 η αναγνωσιμότητα της viotia είναι πολύ υψηλότερη από το μέσο όρο φαίνεται στον ετήσιο πίνακα. Δείτε λόγου χάριν τον Ιούνιο του 2008. Οι επισκέψεις είναι 39.000 και οι μοναδικοί αναγνώστες 15.000 περίπου μόνο γι'αυτόν τον μήνα.





Φυσικά ακόμη σημαντικότερη από την υψηλή αναγνωσιμότητα είναι η ποιότητα των αναγνωστών. Σε αυτόν τον τομέα η viotia είναι -επιτρέψτε μας- ασυναγώνιστη. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι (όπως οι πάντες αναγνωρίζουν) όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την κοινωνική, πολιτιστική, αθλητική και πολιτική ζωή στο νομό, όλοι οι opinion makers στη Βοιωτία, ξεκινούν την ημέρα τους διαβάζοντας τη viotia και με τον ίδιο τρόπο την κλείνουν. Η viotia φυσικά έχει απασχολήσει πολλάκις και τον αθηναϊκό Τύπο. Δείτε:

Ολα αυτά είναι σπουδαία επιτεύγματα και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε κυρίως εσάς για τη θερμή ανταπόκριση.

Ομως πέρα από την καθημερινή ψήφο εμπιστοσύνης των αναγνωστών η viotia είναι πολύ περήφανη και για έναν άλλο λόγο:

Γιατί δεν δίστασε ποτέ και ούτε θα διστάσει στο μέλλον να επιτεθεί σε κάθε μορφής εξουσία που με πράξεις ή παραλείψεις βλάπτει τους πολίτες και τη Βοιωτία. Γιατί δεν έπαιξε και δεν θα παίξει και στο μέλλον πολιτικά παιχνίδια. Γιατί δεν έχει και δεν θα έχει και στο μέλλον καμιά εξάρτηση από κανέναν. Γιατί μπορεί να σας κοιτάζει στα μάτια και να σας λέει την αλήθεια -τις περισσότερες φορές μόνη της εναντίον όλων.

2 σχόλια:

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΒΙΩΤΕ.ΔΙΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΨΥΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΩΝ

βοιωτός είπε...

Τα παραλές Νάξιε.