Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

Προσφυγή Χρήστου Παλαιολόγου στην Περιφέρεια για τα καταστήματα της Κρύας

Κατά της απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής για τον διαγωνισμό ενοικίασης του Νερόμυλου και της Νεροτριβής (Πλειοδότης ο Λουκάς για Νερόμυλο και Νεροτριβή) προσέφυγε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς Χρήστος Παλαιολόγος.
Ο κ. Παλαιολόγος επικαλείται ως λόγους ακύρωσης το ότι η ΔΕΠΑΛ είναι υπό εκκαθάριση οπότε η κινητή της περιουσία (που δεν έχει καταγραφεί) για να παραχωρηθεί σε ιδιώτη πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του εκκαθαριστή -πράγμα που δεν ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Επίσης, ο κ. Παλαιολόγος θεωρεί αναρμόδια τη Δημαρχιακή Επιτροπή για τέτοιας μείζονος σημασίας αποφάσεις και υποστηρίζει ότι το ζήτημα της ενοικίασης του Νερόμυλου και της Νεροτριβής έπρεπε να έχει συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς.
Η απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Σκορδά αναμενέται να εκδοθεί μετά από 1 μήνα και ως τότε οι εξελίξεις στα καταστήματα της Κρύας παγώνουν.

1 σχόλιο:

energosdimotis είπε...

Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση? Ντροπή!!
Ένα χρόνο με κλειστά τα καταστήματα της Κρύας μιλούσε για την απαξίωση της περιοχής. Τώρα που βρέθηκε λύση για να ανοίξουν τα καταστήματα επικαλείται την διαδικασία της εκκαθάρισης. Δεν αφήνει καλύτερα να ξεχαστεί η ιστορία της ΔΕΠΑΛ προς όφελος του? Γιατί εκκαθάριση κάνουν οι εταιρείες που κατάρρευσαν οικονομικά. Και όταν καταρρέει έχει ευθύνη αυτός που την δημιούργησε και την έφτασε σε αυτό το χάλι...
Μην υποτιμάτε κύριοι τους πολίτες !!!
Εχουν μνημη και κρίση και το αποδεικνυουν κάθε 4 χρόνια...